ZA SVE SITNICE

Ova torba omiljeni je model Angeline Jolie, a nisu joj odoljele ni brojne poznate Hrvatice

16.01.2023 u 15:27

Bionic
Reading

Nakon što je svoju premijeru imala 2021. godine na Tjednu mode u Parizu, maksi torba Icare s potpisom brenda Saint Laurent pokazala se omiljenim modelom dama iz svijeta slavnih, ali i poznatih Hrvatica

Prepoznatljivog dizajna, model Icare prvenstveno se ističe svojom veličinom, kao i mogućnošću smanjivanja bočnih stranica, čime se dobiva hobo model luksuznog izgleda. Proizvedena u Italiji od prošivene janjeće kože i s prepoznatljivim, zlatni logotipom brenda, ova torba osvojila je brojne ljubiteljice mode.

U svijetu slavnih najvećom obožavateljicom ovog modela pokazala se Angelina Jolie. Od prošle godine s njom redovito upotpunjava svoje casual stajlinge, poput kombinacije inspirirane Y2K estetikom kakvu je isfurala u mjesecu kolovozu.

Angelina Jolie Izvor: Profimedia / Autor: Vasquez-Max Lopes / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Uz Jolie te slavne dame poput Hailey Bieber i Zoe Kravitz u ulozi zaštitnih lica brenda, čarima ove maksi torbe nisu odoljele ni britanska manekenka Rosie Huntington-Whiteley, pop zvijezda Miley Cyrus i zvijezde serije ‘Euforija’, Sydney Sweeney, a u prodaji se nalazi po cijeni od 3900 EUR.

Osim svjetski poznatih dama, u svoju kolekciju u ormaru uvrstile su ih i poznate Hrvatice poput pjevačice Nine Badrić, radijske voditeljice Nives Ivanišević, bivše manekenke Tatjane Dragović...

  • +12
Hit torbe za 2023. Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije