SRETNA OBITELJ

Aleksandar je dobio ime po Milanovom ocu

22.02.2012 u 10:53

Bionic
Reading

Severinin sin dobio je ime po Milanovom ocu koji je preminuo prije sedam godina

Pjevačica Severina Vučković, nakon dva mjeseca čuvanja trudnoće, rodila je u ponedjeljak nešto iza 23 sata. Zbog rođenja sina Milan Popović je požurio jučer u rodilište odmah rano ujutro.

Uz njega, Severinu i malog unuka poželjela je vidjeti baka Ana te sestrična Mia iz Beograda.

Iako su mediji mislili da će se njihov sin zvati Ivan Aleksandar, mnogima nije poznat podatak da je mali Aleksandar dobio ime po Milanovom ocu Aleksandru, koji je preminuo prije sedam godina, pa je Milan tako želio odati počast svom ocu.

Iako mediji nagađaju gdje će živjeti, sretna obitelj će prve mjesece provesti u Splitu kod Severinine majke Ane, što je potvrdio njen menadžer Tomica Petrović.

Sretnu vijest objavili su svi portali diljem regije, a Severinin profil na Facebooku bio je zatrpan čestitkama i lijepim željama.

Jutarnji list napravio je natalni horoskop za malog Aleksandra koji će, po svemu sudeći, biti vezan za Split.

'Mali Aleksandar pripadnik je Riba, vodenog znaka koji često živi po diktatu svojih emocija, snova i mašte. Ascendent mu se nalazi u Škorpionu, Mjesec u Vodenjaku, a najviše planeta u četvrtoj horoskopskoj kući (Sunce, Mjesec, Merkur i Neptun). Vodeni element izuzetno je naglašen u njegovoj natalnoj karti, a s njim i vezanost uz majku, rodni grad, more i morske putove, kao i okrenutost prema umjetnosti, duhovnosti i kreativnom stvaralaštvu. Za malog se Aleksandra tako može objaviti da je prava umjetnička duša, iznimno senzibilno i intuitivno dijete kojem materijalna sredstva nikad neće nadomjestiti ono što mu traži srce', stoji u natalnom horoskopu malenog Aleksandra.