odličan izbor

Ako razmišljate o šiškama, ovo je najlaskavija verzija klasične frizure

28.02.2023 u 08:51

Bionic
Reading

Ako razmišljate o promjeni izgleda i pokušavate odlučiti odvažiti li se na šiške ili ne, ova frizura Dakote Johnson može poslužiti kao sjajna inspiracija

Popularno nazvane peekaboo šiške najležernija su verzija klasične frizure i savršen izbor za one koji se tek odlučuju za njih. Nova frizura sa šiškama sve je zastupljenija, a osvojila je i Dakotu Johnson, glumicu koja se već dulje vremena poigrava njima kao ultimativnim beauty dodatkom što skida godine s lica.

Dakota Johnson već je dugo velika obožavateljica ove frizure. Iako se teško možemo sjetiti njezinog izgleda bez raznih verzija šiški, glumica je više puta dokazala da se ne prestaje poigravati njima i isprobavati različite stilove.

Tako je i sada, na Tjednu mode u Milanu, Dakota Johnson na Guccijevoj reviji nosila raspuštenu tamnu kosu, a stajling je upotpunila velikim sunčanim naočalama i potpuno prozirnom haljinom u gornjem dijelu.

Peekaboo šiške - savršena frizura za one koji se prvi put odlučuju na šiške

Iako je Dakota već iskusna po pitanju šiški, njezine su optimalna varijanta klasične frizure ako se prvi put odlučite na šišanje.

Ove trendi šiške su teksturirani tanki rezovi koji su sve samo ne precizni i puni, i to namjerno, jer su pramenovi uobličeni tako da padaju poput resica na lice ili leže na čelu. Zahvaljujući efektu slojevitosti u rezu, dijelovi čela uvijek se naziru, što objašnjava i sam naziv trendi frizure.

Ali što čini peekaboo bangs čini tako praktičnima za početnike? Svestranost! Budući da se ne radi samo o ravno šišanim pramenovima koji prekrivaju cijelo čelo, oni se mogu i lako gurnuti u stranu. Drugim riječima, peekaboo šiške brzo postaju suptilne zavjesa-šiške. Stoga, ako za prvu frizuru sa šiškama tražite nešto suptilnije, ovaj look je odličan izbor.