bez greške

Najbolje izdanje omiljene retro frizure: Sophie Turner ima savršene zavjesa šiške

21.02.2023 u 12:42

  • +3

Sophie Turner

Izvor: Profimedia / Autor: Marechal Aurore/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Bionic
Reading

Kada je riječ o frizurama, šiške su vječni trend. Upravo pomoću njih moguće je u tren ok osvježiti izgled i dat mu mladenački sjaj. A kako izgledaju savršene šiške pokazala je glumica Sophie Turner na dodjeli BAFTA nagrada

Kako na crvenim tepihu suptilno privući sve poglede jako dobro zna Sophie Turner. Glumica je na dodjeli BAFTA nagrada u Londonu na crvenom tepihu otkrila novu frizuru koja joj pristaje sjajno.

S potpuno novim šiškama u stilu curtain bangs, stila koji baš nikada ne izlazi iz mode, u kombinaciji s njezinom dugom, vatreno kestenjastocrvenom kosom, Sopheina nova frizura bila je jedan od beauty vrhunaca ljepote te glamurozne večeri.

Osim što je vrlo nosiva, ova frizura je tako lagana za oblikovanja, a time i za kopiranje. Frizer Christian Wood, koji je zaslužan za glumičin novi look, pramenove je oblikovao na način da je kreirao klasičan oblik zavjese koji je prelazio na krajeve njezinih obrva, a zatim, iza toga, na vrhove njezinih jagodica. Sjajan rezultat bio je super laskav stil nadahnut 70-ima koji je bez napora uokvirio Sopheine prodorne plave oči i laskavo naglasio oblik lica. A upravo je to cilj svake dobre frizure.

Za ovaj jednostavan, a opet tako efektan look koji spaja novooblikovanu frizuru s naglašeno mačkasto našminkanim očima i gustim trepavicama bila je zadužena i vizažistica Naoko Scintu. Održavajući njezin ten besprijekornim i blago ružičastim, Sophien izgled bio je majstorsko djelo koje dokazuje kako je po pitanju ljepote manje doista više.

  • +28
BAFTA 2023. Izvor: Profimedia / Autor: MATT BARON/BEI / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / DAVID FISHER / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / JUSTIN GOFF / GOFF PHOTOS / IAN WEST / PA IMAGES / PROFIMEDIA