TEŽAK IZBOR

Cindy Crawford razmišlja o velikoj promjeni: Je li spremna u šestom desetljeću života ponovno imati šiške?

08.02.2023 u 21:51

Bionic
Reading

Na svom Instagram profilu jedna od najpoznatijih supermodela svih vremena Cindy Crawford, prestrašila je svoje pratitelje koji su bili uvjereni da je ošišala šiške, no, to je bila samo proba

Selfie iz garderobe, na kojem pozira samo u crnom grudnjaku, otkrio je 'muke' kroz koje trenutno prolazi 56-godišnja Cindy Crawford. Američka ljepotica, koja je zajedno sa Claudijom Schiffer, Naomi Campbell, Lindom Evangelistom bila najpoznatiji supermodel 90-ih, priznala je da razmišlja o šiškama.

Upravo zbog toga, kako bi vidjela kako bi izgledala s istima, Cindy Crawford na fotografiji je svoju dugu kosu složila tako da je postigla efekt šiški, a onda su krenuli komentari na račun toga treba li se odlučiti na rez ili ne treba.

'Nikako šiške! Sviđat će ti se samo prvi dan, a onda ćeš ih mrziti', napisala joj je glumica Christa Miller, dok joj je druga pratiteljica napisala: 'Ponekad samo trebaš ošišati šiške i sve će biti u redu.'

  • +7
Cindy Crawford Izvor: Profimedia / Autor: SPOT / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

A onda su krenuli za i protiv komentari, ali i usporedbe s pjevačem Aerosmitha, Stevenom Tylerom.

Inače, Cindy Crawford je u mladosti, u nekim razdobljima života, imala šiške koje su joj izvrsno pristajale, a je li dovoljno hrabra da ponovno napravi takav rez, vidjet ćemo uskoro.