drastična promjena

Adriana Lima: 'Promijenila sam se, neću se više skidati ispred objektiva'

11.12.2017 u 14:06

Bionic
Reading

Brazilska ljepotica Adriana Lima, koja je već godinama jedna od najbolje plaćenijih svjetskih manekenki, poznata je po zanosnoj figuri zbog čega je jedan od najtraženijih modela za donje rublje. No, Viktorijina anđelica tvrdi kako je tome došao kraj te da odustaje od seksi snimanja u budućnosti

Malo tko ostane imun kada pistom u zavodljivom donjem rublju prođe slavna manekenka Adriana Lima, no čini se kako je takvim prizorima odzvonilo. 

Naime, poznata 36-godišnjakinja zbog jednog je poziva odlučila svoju karijeru zaokrenuti u drugačijem smjeru. 

  • +7
Adriana Lima u grudnjaku Izvor: Promo fotografije / Autor: Victoria's Secret

'Dobila sam poziv za snimanje jedne seksi reklamne kampanje, koju bi potom trebala objaviti i na svojim društvenim mrežama. Iako sam tijekom karijere napravila mnogo takvih suradnji, sada se nešto promijenilo u meni, kada je prijateljica podijelila sa mnom koliko se nezadovoljno osjeća u vlastitom tijelu. To me podsjetilo kako se ja svakog jutra pitam izgledam li dobro i hoću li još uvijek biti dobro prihvaćena u svom poslu', započinje u svom podužem Instagram postu, lijepa brineta koja je donedavno bila u braku sa srpskim košarkašem Markom Jarićem. 

'U tom trenutku shvatila sam da se većina žena pita isto svakoga jutra, pokušavajući se uklopiti u stereotipe koje im društvo, modna industrija i društvene mreže nameću. Smatram da to nije zdrav način razmišljanja i življenja. To nije ni psihički ni fizički zdravo stoga sam odlučila napraviti promjenu. Više se neću skidati bez značajne svrhe', pojašnjava nadalje Adriana, koja je istovremeno pružila i podršku svim ženama svijeta. 

'Mi žene ne smijemo nastaviti živjeti s ovakvim površnim vrijednostima jer to nije fer ni za koga', zaključuje brazilska ljepotica u objavi koja je oduševila preko 80 tisuća obožavatelja. 

New obsession... @victoriassecret 😉

Objavu dijeli Adriana Lima (@adrianalima)

Iako je vjerujemo muška populacija zbog ove vijesti izrazito tužna, mnoge su joj žene u komentarima ostavile poruke pohvale i podrške zbog ove iznenađujuće odluke. 

  • +6
Adriana Lima Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia