NOVI TRENDOVI

Ovo je 6 trendova naočala koje ćemo nositi ovog proljeća

14.03.2018 u 09:37

Bionic
Reading

Svi strastveni pratitelji mode, a i oni nešto manje entuzijastični, ne mogu ne primijetiti da u srži mode više nije samo odjeća. Gotovo svi modni dizajneri u kolekcije svojih kreacija uvrštavaju naočale kao element koji zaokružuje snažan izričaj

Dolazi još jedna topla sezona, a kao što promjena temperature unosi promjene u svaki ormar, tako i trendovi bojaju svaku nadolazeću sezonu.  Tamne zimske tonove zamijenit će upečatljiv i živahan spektar boja i uzoraka.

Naočale u najsvježijim kolekcijama pune su neočekivanih trendova, što povećava vjerojatnost da će svatko pronaći nešto za sebe.

LIDER OPTIKE vam predstavljaju novu kolekciju nizozemskog branda DUTZ, okvire bezvremenske i elegantne modelistike koji igrom boja idu u korak s vladajućim trendovima za nadolazeću sezonu proljeća i ljeta.

Afričko ljeto

Animalni print zapravo nikada nije ni izašao iz mode! Sve vrste ovog uzorka najavljuju naglašavanje ženstvenog stila i seksipila. Uzorak leoparda prednjači kao i obično, a Dutz ga kombinira s raznim bojama poput crvene, tzv. 'teal' plave, ljubičaste i žute. Rezultat je ženstveni šik s daškom Dutzove igre bojama.

Izblijedjelo cvijeće

Cvjetni uzorak je ključni trend modne industrije pa ga ni nadolazeća sezona neće preskočiti. Dutz je posegnuo za efektom blijeđenja pa u najnovijoj kolekciji možemo pronaći okvire cvjetnog dizajna sa 'zamagljenom' površinom, nalik tehnici slikanja vodenim bojama.

'Purple rain'

Sinergija dviju snažnih boja, crvene i plave, rađa boju koja će prevladavati ovog proljeća – ljubičastu. Vodeći američki proizvođač boja, tvrtka Pantone, najavila je ovu boju kao apsolutnu vladaricu nadolazećih toplih dana. Riječ je o zagasitoj i provokativnoj nijansi koja bez sumnje iz naočalnog okvira izvlači ono najbolje!

Retro minimalizam

Jedan od vječnih trendova je upravo onaj minimalistički, budući da se svojom jednostavnošću uklapa u svaki individualni izričaj. Ovo je uistinu trend za sve one koji traže jednostavnost, ali da istovremeno naglašava stil i karakter, neovisno o godinama. Nova nas kolekcija vodi kroz neka prošla vremena ogrnuta novim ruhom – upečatljivim bojama koje su u savršenom skladu s retro dizajnom.

Prugice

Još jedan od akcenata toplih dana bit će svima omiljene prugice. Horizontalne, vertikalne, dijagonalne ili isprekidane – sve su poželjne. Pruge su se već proširile izlozima, a Dutz vam ih donosi i na svojim okvirima! Odgovorili su ovom trendu kombinacijom raznih prugica i iznenađujućim izborom boja.

Ženstvenost s okusom funka

Mačkasti vas okvir nikada ne bi ostavio neprimijećenima, naročito onda kada je njegov karakter pojačan modernim detaljima i kontrastnim bojama koje su vođa ove tople sezone. Dutz je ovu priču uokvirio koristeći električno plavu boju, narančastu, žutu, ljubičastu te boju lavande. Nakon tmurne zime, ovaj vedri spektar boja unosi svježinu na lica!

LIDER OPTIKE vas izazivaju da budete drugačiji!

Uz dioptrijske je okvire neophodno izabrati i adekvatne naočalne leće. U svim poslovnicama LIDER OPTIKA tijekom ožujka i travnja imate priliku iskoristiti posebne 1+1 ponude visokokvalitetnih leća europske proizvodnje, čiju kvalitetu obećava dvogodišnja garancija.

Ponude se odnose na progresivne i jednojakosne leće. Uz kupnju bijelih progresivnih leća Space dobivate još jedan par naočalnih leća – sunčani progresiv za 1 kn. Početna cijena bijelog progresiva iznosi 900 kn po leći. Kupovinom bijelih jednojakosnih iMono leća dobivate par jednojakosnih zrcalnih naočalnih leća, također za 1 kn. Riječ je o lećama izrađenima vrhunskom FreeForm tehnologijom po narudžbi. Početna cijena bijelih jednojakosnih leća iznosi 410 kn po leći.

Iskoristite ovu jedinstvenu priliku LIDER OPTIKA, preduhitrite nadolazeće sunčane dane i opskrbite se adekvatnom zaštitom s dioptrijom.