MODNA LEKCIJA

12 odličnih modnih kombinacija za vruće dane

10.07.2015 u 07:15

  • +8

Vanessa Hudgens

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Vanessa Hudgens proslavila se još kao tinejdžerica u filmskom serijalu 'High School Musical' no nije nestala sa showbizz scene. Crnokosa slatkica debitirala je nedavno i na Broadwayju u mjuziklu 'Gigi', a modni znalci je drže na oku i zbog sjajnog modnog stila

Vanessa (26) je često u fokusu modnog svijeta jer odlično spaja najnovije trendove s retro modom nadahnutom 60-ima i 70-ima. Stoga ne čudi da je nerijetko proglašavaju kraljicom boho stila.
Glumica i pjevačica koju smo mogli vidjeti i u filmu 'Spring Breakers' u društvu njezinih dobrih prijateljica Selene Gomez i 'Slatke male lažljivice' Ashley Benson, bez obzira je li na crvenom tepihu ili u dnevnom izdanju, izgleda sjajno.

Uz Emmu Stone, Lily Collins, Blake Lively i Talyor Swift, upravo se Vanessino ime spominje među najbolje odjevenim zvijezdama mlađe generacije.
Za sebe kaže da voli modu, ali da nije robinja trendova.

Tajna njezinog dobrog stila je u tome što uvijek bira odjeću u kojoj se dobro osjeća i koja je ne sputava.
'Morate se osjećati ugodno u onom što nosite jer u protivnom nećete dobro izgledati', kaže Vanessa koja obožava lepršave haljine, romantične topove, šarene suknje, ali i traper.

'Rekla bih da se moj stil mijenja prema raspoloženju. Nekad sam pravo dijete cvijeća, a nekad sam u klasičnom outfitu, u dobro krojenim hlačama ravnih nogavica i košulji. Ne postavljam si ograničenja. Volim modu i uživam miješati stilove. Zabavno je', rekla je Vanessa koja je promijenila i popriličan broj frizura i boja kose unazad nekoliko godina.

Modnim eksperimentiranjima daje si oduška i na poznatom glazbenom festivalu Coachella koji obožava.
'Nema ništa bolje od tog osjećaja slobode, sunca i odlične glazbe', kaže mlada zvijezda koja ljeti ne izlazi iz odjeće brendova For Love Of Lemons, Flynn Blue Sky, Novella Royale i Reformation.