INTIMNA CEREMONIJA

11 godina veze okrunili brakom: Pogledajte bajkovitu vjenčanicu supruge rock zvijezde

25.09.2023 u 12:11

Bionic
Reading

Nakon 11 godina veze i dvoje djece pjevač Smashing Pumpinksa, Billy Corgan, uplovio je u bračnu luku s američkom modnom dizajnericom Chloe Mendel, na intimnoj ceremoniji organiziranoj u njihovom domu u Highland Parku

Pjevač benda Smashing Pumpkins, Billy Corgan, i modna dizajnerica Chloe Mendel upoznali su se prvi put preko zajedničkog prijatelja, a on ju je, nakon jedanaest godina veze i dvoje djece, zaprosio na njezin 30. rođendan, u njihovom domu u saveznoj državi Illinois.

'Razmotala sam paket i unutra sam pronašla ne jedan, već tri izuzetna prstena ukrašena filigranom, smaragdima i dijamantima', kazala je Mendel u razgovoru za modnu bibliju Vogue.

Točno godinu i šest dana kasnije, prošlog vikenda, par se vratio na isto mjesto kako bi izrekao bračne zavjete pred stotinjak okupljenih gostiju.

Za izdanje mladenke i mladoženje pobrinuo se Gilles Mendel, kreativni direktor brenda J.Mendel, a ujedno i otac mladenke koja, poput oca, plovi modnim vodama s vlastitim brendom Maison Atia.

'Billy i ja smo oboje nosili couture komade. Bilo je to iskustvo iz bajke', otkrila je za Vogue.

Pod okriljem brenda House of Gilles, mladenkin otac stvorio je haute couture vjenčanicu za kći i smoking s twistom za poznatog zeta.

'Kada smo počeli razgovarati o dizajnu vjenčanicu, Chloe mi je donijela nekoliko inspirativnih slika grčkih božica oko kojih smo počeli graditi ideju prekrasne, eterične haljine za poseban dan', pojasnio je mladenkin otac i dizajner vjenčanice, Gillles Mendes, dodavši kako njegova kći živi u Chicagu, u blizini jezera, a maglica koja se u jutarnjim satima stvara na jezeru je posebno lijepa. Stoga je predložio da boja vjenčanice - umjesto da bude tradicionalna bijela - više naginje prema suptilnoj srebrnoj u nastojanju da se postigne čaroban i pomalo mističan dojam.

Sa svjetlucajućom, plisiranom tkaninom, čiji je gornji dio pratio mladenkinu liniju tijela, ova bajkovita vjenčanica grčkog stila dodatno se isticala dramatično dugim šlepom, dok je dodatak jednostavnog vela dodatno naglasio njezinu ljepotu.

Smoking mladoženje, s druge strane, izdvajao se dodatkom suknje i vezom na podstavi čiji je dizajn pjevač Smashing Pumpkinsa sam osmislio.

'Ceremonija je bila prekrasna, jednostavna, ali ukusna', kazala je mladenka za Vogue dodavši: 'Bili smo oduševljeni idejom da smo se konačno odlučili na ovaj korak, nakon 11 godina zajedničkog života, i da to možemo učiniti s naše dvoje djece, Augustom Juppiterom i Filomenom Clementinom, uz mnoge drage prijatelje i članove obitelji'.