čista romantika

Spoj elegancije i boho chica: Kći bivšeg nogometaša oduševila vjenčanicom

22.09.2023 u 20:11

Bionic
Reading

Mondeni St.Tropez još jednom je poslužio kao kulisa bajkovitog vjenčanja. Ovog puta sudbonosno 'da' izrekli su Carla Ginola, lijepa kći bivšeg francuskog nogometnog reprezentativca Davida Ginole, i Adrien Rosenpick

Čestitke i usklici oduševljenja pljuštali su sa svih strana: kći Davida Ginole, 28-godišnja Carla, udala se za Adriena Rosenpicka u St Tropezu tijekom chic. Ponosni otac, 56-godišnji bivši francuski nogometni reprezentativac David Ginole kćer je emotivno zagrlio, a Carla je oduševila izborom vjenčanice koja je bila utjelovljenje chica i elegancije.

Carla je izgledala apsolutno zadivljujuće noseći pripijenu bijelu Rabanne haljinu od čipke koja je imala nježne prozirne panele i nabrane detalje na leđima. Uska haljina dugih rukava naglasila je siluetu mladenke, a detalji u vidu resa na dnu, volančića na rubu rukava, uskog ovratnika i kombinacija nekoliko uzoraka čipke kreirali su romantični boho chic izgled.

Što se tiče dodataka, uskladila je čipku sa svoje haljine s printom na slingback sandalama, a nosila je i veliki butik ružičastog kaskadnog cvijeća. Mladenkina kosa bila je oblikovana u raspuštene valove koji su odgovarali vrlo chic atmosferi njezinog velikog dana.

Par se fotografirao i razmjenjivao poljupce na stepenicama gradske vijećnice dok su ih gosti zasipali konfetima. Adrien, koji posjeduje luksuzni brend ulične odjeće, nosio je tamnoplavo odijelo s dvostrukim kopčanjem te par robusnih mokasinki.

Slaveći do duboko u noć, Carla se kasnije presvukla u bijele hlače širokih nogavica i bijeli top otvorenih leđa i s preklopom na dekolteu. Kosu je skupila i zavela velikom čipkastom mašnom koja joj je poput vela padala niz leđa.

Inače, Carla je je dijete koje je David Ginola dobio u braku s danas bivšom suprugom, modelom Coraline. Naime, Coraline i David bili su u braku 25 godina, sudbonosno 'da' izrekli su 1991. godine te su dobili dvoje djece – danas 28-godišnju Carlu i 31-godišnjeg sina Andreu. Coraline je podnijela zahtjev za razvodom 2016., a otkako se razveo David je sa svojom djevojkom manekenkom Maevom Denat dobio petogodišnju kćer Ever.

No, tu je i Joy Pinquier koja je navodno je začeta tijekom veze s Joelle 1991. kada je David bio u braku sa svojom sada već bivšom suprugom, manekenkom Coraline.

Uz to, bivši francuski nogometaš David imao je vezu s Joelle Pinquier (54) dok je bio u braku s bivšom suprugom Coraline Ginola. Tijekom te veze navodno je začeta Joy Pinquier. Ona je svojedobno tvrdila da je oca upoznala tek nakon 28 godina. Susreli su se samo jednom, a David joj se više nije javljao, što ju je dodatno pogodilo. David je pak odbio napraviti DNK test kojim se potvrđuje očinstvo s Joy nakon što mu je francuski sud to tri puta naredio, piše The Sun.