KAO IZ BAJKE

Sudbonosno 'da' izrekla na jezeru Como: Pogledajte raskošnu vjenčanicu ove mladenke

06.09.2023 u 11:19

Bionic
Reading

Talijansko jezero Como poslužilo je kao bajkovita kulisa vjenčanju poznatog britanskog para. Njihovom izricanju subonosnog 'da' iz prve ruke svjedočila je Pippa, sestra buduće britanske kraljice Kate Middleton, a ovo su detalji raskošne ceremonije

Na talijanskom jezeru Como, omiljenoj destinaciji bračnog para Clooney, protekloga vikenda održana je bajkovita trodnevna ceremonija vjenčanja poznate britanske nutricionistice i influencerice, Belle Porter, i njezina partnera, Maxa Robinsona.

Par je, kako izvještavaju britanski mediji, za ovo raskošno slavlje ljubavi iskeširao 1.3 milijuna funti, a nazočila mu je i Pippa Middleton, sestra britanske miljenice Kate, koja s mladenkom njeguje blisko prijateljstvo.

  • +7
Pippa Middleton Izvor: Profimedia / Autor: COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Brojne uzvanike par je dočekao u pitoresknoj Villi Balbiano. Riječ o najvećoj privatnoj nekretnini na talijanskom jezeru koju je, između ostalog, godine 2021. redatelj Ridley Scott iskoristio za snimanje filma 'Dinastija Gucci'.

Budući da takvo okruženje zahtijeva i najljepša modna izdanja, vjenčanicu iz snova britanska influencerica pronašla je u ateljeu proslavljenog libanonskog dizajnera Zuhaira Murada, čije kreacije za hod crvenim tepihom redovito odabiru zvijezde s holivudske A-liste.

  • +4
Vjenčanje Belle Porter i Maxa Robinsona Izvor: Profimedia / Autor: COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Za britansku influencericu Murad je stvorio raskošnu vjenčanicu po mjeri, s korzetnom podstavom i u romantičnoj kombinaciji tila i čipke. Klasičnu frizuru punđe nadopunjavao je dugi veo s cvjetnim aplikacijama, a fotografije vjenčanice iz svih kuteva mladenka je nedugo poslije podijelila na Instagramu.