odjenite ih!

Za 20. rođendan Motovun Film Festivala nagradite njegove volontere

Volonteri Motovun Film Festivala

Volonteri Motovun Film Festivala

Izvor: Promo fotografije / Autor: Motovun Film Festival

Nekoliko dana dijeli nas od 20. rođendana Motovun Film Festivala, a mnogi još ne znaju što darovati Brdu filmova u povodu te jubilarne obljetnice. Naš festival ima samo jednu želju, a to je – odjenuti svoje volontere!

Festivalske majice tradicionalna su uniforma motovunskih volontera još od 1999. godine. Šarena grupa djevojaka i mladića koji predstavljaju dušu i srce Motovuna u zadnjem tjednu srpnja dane provodi trgajući karte, brišući stolce, lijepeći plakate, odgovarajući na pitanja... Cijeli dan su u pokretu!

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Motovun Film Festival

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Motovun Film Festival

Ovi nesebični mladi ljudi prošle su godine zbog financijskih neprilika ostali bez svoje majice, svoje radne odjeće, bez svojeg zaštitnog znaka. Stanje u državi nije bajno i novca nema, ali svojim malim (ili velikim) prilogom možete motovunskim volonterima ostvariti najveću rođendansku želju – da po ulicama Motovuna ponovno ponosno nose motovunske boje.

Majica za rođendan

Majica za rođendan

Izvor: Promo fotografije / Autor: Motovun Film Festival

Motovun Film Festival pokrenuo je Indiegogo kampanju Majica za rođendan (T-shirt for Birthday) kako bi prijatelji festivala, gosti, prijašnji, sadašnji i budući partneri i posjetitelji, svojom donacijom sudjelovali u odijevanju stotinjak duša koje su svoje ruke i noge, ideje i kreativnost odlučile podijeliti s 20. MFF-om. Svaka donacija bit će nagrađena prigodnom festivalskom nagradom, od zdravice čašom najboljeg motovunskog vina, preko nezaboravnog profesionalnog fotografiranja na srednjovjekovnim zidinama, do najukusnijeg istarskog ručka i drugih pogodnosti. Doniraj ovdje i vidi svoju nagradu!

Postanite zaštitnik volontera, budite lijepa uspomena na još jedan nezaboravan festival, dođite i upoznajte zahvalna lica koja ste odjenuli. Pronađi nas na društvenim mrežama i dijeli hešteg #obucivolontera

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi