BITE ART

Upoznajte dizajnera u MSU: Zagrizite umjetnost na druženju s Anom Šerić

26.02.2018 u 12:28

Bionic
Reading

U sklopu novog ciklusa 'Upoznaj dizajnera u MSU' zagrebački Muzej suvremene umjetnosti 28. veljače predstavlja Anu Šerić i njezin projekt Edible Art u sklopu kojeg je nastao autentičan proizvod/poklon/suvenir Bite Art, paprenjak s jestivom reprodukcijom umjetničkog djela koji istovremeno slavi i ironizira umjetnost

Umjetnica Ana Šerić na druženju u MSU 28. veljače u 18 sati govorit će o nastanku paprenjaka s jestivom reprodukcijom djela umjetnika poput Ane Kolege, Hrvoja Majera, OKO i Marka Tadića te glasovitih slikara Ivana Rabuzina i Vlahe Bukovca. Ekskluzivno će predstaviti i novu kolekciju Bite Arta, a i novu rad 'Anatomiju umjetnika', sastavljenog od raznih vrsta kolača koje će posjetitelji, kao i kekse Bite Art, moći degustirati.

  • +6
BITE ART Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Stela Kovačić

Ciklusom 'Upoznaj dizajnera u MSU' zagrebački MSU će kroz razgovore, druženja i razne aktivnosti predstavljati neke od hrvatskih dizajnera čija su kreativnost, svestranost i strast prema umjetnosti i dizajnu zaslužni za originalne projekte i domišljate proizvode koje možete pronaći u MSU Shopu.