SEZONA SNIŽENJA

U kazalište za samo 15 kuna

07.01.2014 u 14:53

Bionic
Reading

Atmosferi brojnih sniženja i rasprodaja pridružio se i Teatar &TD te posjetiteljima nudi popust na ulaznice za sve predstave u siječnju

Cijena ulaznice za pojedinu predstavu iznosi samo 15 kuna, a rasprodaja započinje 14. siječnja istoimenom interaktivnom predstavom Mirana Kurspahića u kojoj će posjetitelji biti provedeni kroz sve prostore Teatra &TD te će im biti pokazana njegova slavna i manje slavna prošlost.

Bit će izvedena i predstava 'Ljevoruka' u režiji Vedrana Hleba, u kojoj četvero izvođača otkriva sve mogućnosti i nemogućnosti izražavanja i komunikacije, kako u svakodnevnom životu, tako i na sceni.

S Mirelom Ivičević i komornim orkestrom posjetitelji će moći obići 'Planet 8', prirodno stanište glazbenika koji se zbilje ne boje, već u potrazi za subverzivnom snagom glazbe od krhotina zbilje i postojećih glazbenih elemenata grade novi zvučno-vizualni svijet.
Bit će izvedeni i 'Dezerter' te Marinkovićeva 'Glorija' koja donosi melodramatsku ljubavnu priču između cirkusantkinje i lokalnog otočkog svećenika, a obje predstave u režiji su Saše Božića.

Nakon što su obišle Europu 'Žrtve zemljopisa' Mirana Kurspahića i Rone Žulj vraćaju se na scenu Teatra &TD te glume, plešu, poslužuju delicije i promišljaju Europu.

Autorski projekt Vedrane Klepice 'Tragična smrt ekonomskog analitičara' satirički se odnosi prema našoj svakodnevnici, a u monodrami Rone Žulj 'Irinina duša je kao skupocjeni klavir' promatramo jednu od triju najslavnijih sestara iz svjetske književnosti, Irinu, koja se bori s nemogućnošću ljubavi i nemogućnošću odlaska.

Tu je i već dobro poznata predstava Olivera Frljića 'Mrzim istinu' o kompleksnim odnosima unutar autorove obitelji koja je osvojila više od 20 domaćih i inozemnih nagrada.

Više informacija dostupno je na internetskim stranicama.