BIZARNA NESREĆA

U 27. godini poginuo glumac iz 'Zvjezdanih staza'

21.06.2016 u 10:59

Bionic
Reading

Glumac Anton Yelchin, poznat po ulogama u filmovima 'Zvjezdane staze' i 'Alpha Dog', poginuo je u prometnoj nesreći u nedjelju, 19. lipnja, ispred svog doma u Kaliforniji

'Glumac Anton Yelchin smrtno je stradao u fatalnoj prometnoj nesreći rano jutros. Njegova obitelj moli da se poštuje njihova privatnost u ovim teškim trenucima', stoji u službenom priopćenju koje su izdali predstavnici nesretno stradalog glumca.

Yelchina je pregazio vlastiti automobil u njegovu domu u dolini San Fernando. Prijatelji su se zabrinuli nakon što se nije pojavio na probi, a kad su došli k njemu kući, zatekli su ga prikliještenog između automobila i ciglenog poštanskog sandučića. Policija je za TMZ. com potvrdila da je motor automobila još uvijek radio kad su ga pronašli, a još uvijek nije jasno što je uzrokovalo nesreću.

Yelchin je rođen u Rusiji, a njegova obitelj emigrirala je u SAD kad je on imao samo šest mjeseci.

Glumom se počeo baviti još u djetinjstvu, a svojim je talentom impresionirao kritičare i publiku glumeći s velikanima filmskog svijeta, poput Anthonyja Hopkinsa i Robina Williamsa. Zapažene uloge imao je u 'Alpha Dogu' i 'Zvjezdanim stazama', a glumio je i u najnovijoj epizodi 'Zvjezdanih staza - S one strane' koja tek treba stići u hrvatska kina.