19. siječanj

Tibor iz Silentea u Saxu svira solo albume

30.11.2023 u 09:00

Bionic
Reading

Tibor Karamehmedović, autor, vokal i gitarist grupe Silente, vraća se u zagrebački Sax u petak 19. siječnja 2024. gdje će izvesti pjesme sa svoja dva samostalna albuma

Nakon što je početkom godine napunio klub Sax i predstavio drugi solo materijal “Požalit se nekom”, Tibor se vraća u Zagreb odsvirati pjesme iz svoje solo karijere. Nastup s bendom bit će prilika čuti i osvježene pjesme s debija “I na kopnu i na moru”.

Drugi samostalni album “Požalit se nekom”, objavljen ovog proljeća, nastao je nakon tri godine rada na materijalu. Najavljen pjesmom “Požalit se nekom”, koja je bila na Top40 ljestvici najemitiranijih radijskih pjesama u Hrvatskoj, album sadrži i singlove "Njene kose crne”, “Zaborav”, “Nesretnik”, “Bonvivani”, “Ljubav nije pancirka”, “Gdje si” i “Doteturat ćemo kući”, a svaki prati i video spot.

Izvor: Društvene mreže

Nakon što je album promovirao u zagrebačkom klubu Sax, Tibor se otisnuo na svirke po Hrvatskoj predstavljajući novi materijal. Nova sezona nastupa vraća ga u klub Sax, mjesto koje je ranije puno sa svojim solo svirkama, a bit će to prilika čuti presjek njegovog samostalnog stvaralaštva.

Izvor: Društvene mreže / Autor: n.n.

Ulaznice su u pretprodaji od petka 1. prosinca od 9:00 sati po cijeni od 10 eura. Na dan koncerta za ulaznicu će trebati izdvojiti 14 eura. Ulaznice su dostupne ​​u sustavu Eventima i na blagajni kluba.