S PRIČOM U RUKAVU

Tarantino ne odustaje od nastavka filma 'Kill Bill'

08.12.2015 u 09:18

Bionic
Reading

U nedavnom intervjuu redatelj Quentin Tarantino, osim što je podijelio zanimljivosti o filmu 'Hateful Eight' koji se uskoro očekuje u kinima, s javnošću je otkrio mogućnost snimanja trećeg dijela svog kultnog filma 'Kill Bill'

U razgovoru za filmski kanal na Youtubeu 'What the Flick!?' Tarantino je progovorio o mogućem snimanju trećeg nastavka filma 'Kill Bill'.

'Definitivno postoji mogućnost snimanja trećeg dijela', otkrio je Tarantino nadalje opisujući zašto osjeća da bi povratak Beatrix Kiddo koju tumači Uma Thurman danas bio dobar potez.

'Lik Beatrix Kiddo sam postavio u brojne loše situacije, stoga sam želio napraviti određeni vremenski odmak u priči kako bi Umin lik imao dovoljno vremena za odmor od turbulentnih događanja', otkriva Tarantino dajući lagani uvid u nastavak priče 'Kill Billa'.

''Kill Bill' je možda moj najveći filmski doprinos u vizionarskom smislu. Nakon njega moj rad krenuo je u smjeru književnosti. Bilo bi lijepo ponovno se vratiti tom svijetu', otkriva Tarantino čiji intervju u cijelosti možete pogledati ovdje: