10. srpanj

Suzanne Vega stiže u Zagreb, najavljuje intimnu večer u Lisinskom

02.06.2023 u 11:21

Bionic
Reading

Originalna američka kantautorica Suzanne Vega 10. srpnja u Lisinski donosi intimnu večer pjesama i priča

Autorica hitova poput Tom's diner, Luka, Marlene on the Wall i Queen and the Soldier u Lisinskom će izvesti najljepše pjesme iz bogate karijere uz pratnju njezina dugogodišnjeg gitarista Gerryja Leonarda.

Od 1985. godine, kada je objavljen njezin album prvijenac, do danas kada ona i njezine pjesme imaju kultni status, Suzanne Vega rasprodala je brojne koncertne dvorane širom svijeta.

Poznata je po duboko emotivnim izvedbama i izražajnom, "čistom i nepokolebljivom glasu" (časopis Rolling Stone) koji je kritičar novina The Washington Post nazvao "svježim, blago izbrušenim polušapatom".

Izvor: Društvene mreže / Autor: n.n.

Vješta pripovjedačica koja "promatra svijet klinički poetičnim okom" (The New York Times), Suzanne Vega u svojim se pjesmama najčešće bavi temama gradskog života, stvarnog svijeta i običnim ljudima.

Jedinstvena večer nazvana An intimate evening of songs and stories u kojoj Suzanne, koja je dosad u Zagrebu nastupila 1990. i 2011. godine, publiku vodi u svoj kreativni i poetični svijet intimnih glazbenih priča u posebnom ozračju Dvorane Lisinski događaj je koji se ne propušta.

Ulaznice za koncert, po cijenama od 25 do 45 € (188,36 – 339,05 kn), dostupne su na blagajnama Lisinskog te online na ovoj poveznici.