spoj utjehe i odmora

Promocija knjige Petre Heisinger u Hoću knjigu Megastoreu

01.04.2023 u 18:03

Bionic
Reading

U prekrasnom prostoru knjižare Hoću knjigu/megastore, Bogovićeva 7, 27. travnja u 19 sati održat će se predstavljanje druge, nove knjige Petre Heisinger 'Ja sam Petra nećete me slomiti'

Ovaj moj drugi rukopis namijenjen je svima koji žele raditi na sebi i svojim ciljevima te pronaći zadovoljstvo i u konačnici puninu i sreću u svome Životu. Knjiga je to koja izaziva neobično veliku količinu dirljivih, spontanih osvrta svojih čitatelja, kaže autorica knjige, inače mag. pol, glazbenik flautist, cert. fitness trener i nutricionist Petra Heisinger i poručuje:

'Jedinstvenost ovog štiva jest spoj utjehe i odmora s jedne strane te snažne, pokretačke snage i motivacije s druge. Knjiga je to koja koliko liječi rane koje nam život svakome donese, toliko i vuče čitatelja da u vlastitom Životu postane glavni lik i tako preuzme kontrolu i smjer nad vlastitom sudbinom koja nam se često čini nepravedno zapečačena', rekla je autorca.

Promocija će biti začinjena kompozicijom - Kondorov let koju će odsvirati na flauti. 'Kondora tj orla metaforički koristim kroz knjigu kao simbol bića koje izabire najvišu moguću razinu leta za svoj život. Tom metaforom ohrabrujem (i uz jasne upute kroz knjigu vodim) čitatelja prema maksimalnom razvoju vlastitih potencijala. Knjiga je s jedne strane čista književnost, s druge pak netko će ju doživjeti kao duboko psihološku, netko kao autobiografsku, netko kao tešku ali pitko pisanu dramu, ukoričenu specifičnim stilom pisanja (koji izmjenjuje kompleksne rečenice s vrlo kratkima), netko kao samopomoć netko kao duhovnost. To je stoga što je pisana lazanje strukturom- prilagođenoj i upotrebljivoj kao udžbenik i vodič za Život različitim razinama svijesti čitatelja. Svakako je vrijedno i vrlo korisno, motivirajuće i zanimljivo štivo na putu osobnog razvoja', pojasnila je.

U sklopu promocije održat će predavanje koje obuhvaća najvažnija područja i izazove života suvremenog Života kao i ključeve za izgradnju zdravog samopouzdanja te cjelokupno psihofizički zdrave, ispunjene, sretne osobe. 'Teme su to koje su obrađene i u samoj knjizi iz jednog atipičnog i simpatičnog kuta djevojčice, djevojke i žene koja otvorenošću Životu, uči po putu... Žene koja živeći punim plućima težak izazov zvan - Život - te prihvaćajući sve njegove misterije, uvijek ostaje usmjerena na veličanstvenost svakog svitanja kao nove prilike za put ka sreći i unutrašnjem spokoju koji u konačnici pronalazi.

Kako biste dobili bolji dojam o knjizi za koju mi stalno pristižu duboki i dirljivi osvrti, budite slobodni obratiti pažnju na osvrte u naglascima mojih (Petra Heisinger) profila na FB i IG, kao i na FB stranici Deepfitness i IG stranici DaliborPetrafitness.