NAGRADNJAČA

Pogledajte predstavu 'Kod Martinovih'

18.09.2013 u 09:04

Bionic
Reading

Pretpremijerne izvedbe prvog ovogodišnjeg naslova Satiričkog kazališta Kerempuh, 'Kod Martinovih', zakazane su za 19. i 20. rujna 2013. u 20 sati, a svečana premijera bit će 21. rujna 2013. u 20 sati.

Riječ je o predstavi nastaloj prema motivima komedije jednog od najvećih svjetskih dramatičara Eugènea Labichea 'Najsretniji od trojice' u režiji i autorskoj prilagodbi poznate mlade argentinske redateljice Renate Carole Gatice. Uz Molièrea i Feydeaua ovaj se autor smatra najistaknutijim predstavnikom francuske komediografske literature.

Valja napomenuti kako Satiričko kazalište Kerempuh ove sezone slavi pedesetu godinu svojeg postojanja što će se, uz mnoga popratna događanja, obilježiti i repertoarno. Uz zanimljiv projekt 'Kod Martinovih', čime se kreirala platforma za kreativan rad nove generacije mladih kazališnih redatelja i 'Sasvim obične besmislice' Daniila Harmsa, jednog od najvećih avangardnih književnika i satiričara koji će se po prvi puta postaviti na sceni Kerempuha u režiji Aleksandra Popovskog, najavljujemo i povratak dva već gotovo antologijska naslova - 'Buba u uhu' G. Feydaeua i 'Predstava Hamleta u selu Mrduša Donja' I. Brešana - koji su u povijesti ovog kazališta snažno odjeknuli te uvelike formirali njegov identitet.

Tportal.hr je za svoje čitatelje pripremio po 2x2 ulaznice za pretpremijerne izvedbe 19. i 20. rujna! Molimo čitatelje da u prijavi navedu za koji datum žele ulaznice.

Po dvije ulaznice za predstavu 19. rujna osvojile su:

Ana Kušanić
Ana Bojčić

Po dvije ulaznice za predstavu 20. rujna osvojili su:

Sandra Šinjor
Hrvoje Kalčiček