novi projekt dunje ercegović

Nakon dva najavna singla, Bad Daughter je objavila i album 'Let Me Panic'

  • Autor: V. Ba.
  • Zadnja izmjena 22.11.2021 15:58
  • Objavljeno 22.11.2021 u 11:51
Bad Daughter

Bad Daughter

Izvor: Promo fotografije / Autor: n.n.

Autorica je na široj glazbenoj sceni poznatija kao Lovely Quinces, mlada i izrazito talentirana kantautorica koja je od samog početka visoko iskočila sa svojim osebujnim, drskim i duboko emotivnim stilom

Nakon što je ranije ove godine s dva sjajna singla 'Favourite Game' i 'Thick' najavila svoj prvijenac, debitantski album Bad Daughter pod nazivom 'Let Me Panic' ugledao je svjetlo dana.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Bad Daughter

Izvor: Društvene mreže / Autor: Bad Daughter

Dunja Ercegović je na široj glazbenoj sceni poznatija kao Lovely Quinces, mlada i izrazito talentirana kantautorica koja je od samog početka visoko iskočila sa svojim osebujnim, drskim i duboko emotivnim stilom. Iza sebe kao Lovely Quinces ima 2 EP izdanja i gomilu singlova, te mnogobroje turneje po Europi i SAD-u. Kroz novi solo projekt Bad Daughter Dunja se poigrava unutar granica indie pop žanra dajući mu svoju nešto tamniju, ali i dalje plesnu i pitku viziju.

Bad Daughter

Bad Daughter

Izvor: Promo fotografije / Autor: n.n.

Uz kreativno istraživanje i napredovanje sa svakim novim izdanjem, Dunja uz novi album poručuje: 'Počela sam šivati nešto novo.'

Album 'Let Me Panic' nastajao je tri godine, a rađen je u suradnji s Leonardom Klaićem koji potpisuje produkciju i aranžmane. Pjesme plešu unutar indie pop žanra, s osjetnim naslanjanjem na elektronsku glazbu, odnosno kako Dunja dodatno pojašnjava, pune su utjecaja koji proizlaze iz svega što ona i Leo privatno slušaju.

Novi album donosi osam pjesama, među kojima su i do sada objavljene 'Favourite Game', koju prati i sjajan video spot, kao i 'Thick', te najnoviji singl 'New Lover'. Objavljen je za LAA, a dostupan je na svim streaming servisima.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Bad Daughter

Bad Daughter nova je stranica u Dunjinoj karijeri, kao i velika potvrda njezine kreativnosti, svestranosti i talenta da jednako dobro i uvjerljivo pliva unutar više različitih glazbenih žanrova. Paralelno s Bad Daughter, Dunja nastavlja i dalje stvarati kao Lovely Quinces i to u formi punog benda. Novi Lovely Quinces materijal očekuje se početkom iduće godine.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!