ZA 11. TJEDAN SMIJEHA

Kerekesh Teatar vraća novac za kupljene ulaznice

08.05.2020 u 13:56

Bionic
Reading

Kako stoji u priopćenju koje su poslali medijima, Kerekesh Teatar od ponedjeljak 11. svibnja počinje vršiti povrat novca za ulaznice kupljene gotovinom za predstave koje nisu bile izvedene na 11. Tjednu smijeha Kerekesh Teatra, u periodu od 12. do 15. ožujka

Povrat novca moći se se ostvariti sve do 22. svibnja i to na blagajni HNK u Varaždinu. Budući da se sve mora vršiti u skladu s propisanim mjerama i odlukom Stožera civilne zaštite Grada Varaždina, na ulazu u zgradu HNK nalazit će se dezinficijens, a u foaje kazališta ulazit će jedna po jedna osoba.

Radno vrijeme blagajni od 11. do 15. svibnja biti će od 10 do 12 sati, dok od 18. do 22. svibnja blagajna radi od 18 do 20 sati. Kako bi ostvarili povrat novca potrebno je predati sve kupljene ulaznice na blagajni.

Kako su otkrili iz Kerekesh Teatra, velik roj publike izrazio je želju zadržati ulaznice i novac donirati upravo njima, a iz Teatra su odlučili dio uplatiti na donacijske  račune za područja pogođena potresom - Zagreb, Donja i Gornja Stubica.Ostanite zdravi i veseli!