svjetski uspjeh

'Elijahova stolica' Igora Štiksa postala najtraženiji povijesni roman

26.08.2017 u 15:51

Bionic
Reading

Proslavljeni povijesni roman 'Elijahova stolica' spisatelja Igora Štiksa 1. rujna stiže na svjetsko tržište na engleskom jeziku

Prevođeni i nagrađivani roman Igora Štiksa 'Elijahova stolica' na engleskom kao petnaestom prevedenom jeziku u knjižarskoj će se prodaji za svjetsko tržište od 1. rujna moći pronaći u izdanju Amazon crossinga pod naslovom 'The Judgment of Richard Richter', a u prijevodu Elen Elias-Bursac, do će e-knjiga u prodaju izaći 1. kolovoza.

U Kindle storeu, najvećoj knjižari e-knjiga na svijetu, probila se na prvo mjesto u kategoriji povijesnih romana te na sedmo mjesto ljestvice najprodavanijih knjiga. Do sada su knjigu u prestižnom Amazonovu programu Kindle first ocijenila čak 92 čitatelja.

Proslavljeni roman je u hrvatskom izdanju doživio tri naklade, a kupilo ga je više od 5000 čitatelja. Nakon 11 godina pauze, Igor Štiks je objavio i kratki roman 'Rezalište', dok se u skoroj budućnosti planira priprema i novog engleskog izdanja Štiksovog prvijenca 'Dvorac u Romagni'.