FILM 'JURSKI SVIJET'

Dinosauri se vraćaju u velikom stilu

10.06.2015 u 21:46

Bionic
Reading

Još realniji i strašniji, od četvrtka, 11. lipnja nam na velika platna stižu dinosauri u nevjerojatnom filmskom ostvarenju 'Jurski svijet'. Ova napeta akcija, vizualno moćna i zastrašujuće uzbudljiva, držat će vas na rubu sjedala do samoga kraja!

Četvrti dio blockbustera bez sumnje je jedan od najvećih filmskih spektakala ovoga ljeta.

Radnja filma 'Jurski svijet' smještena je u luksuzni tematski park u kojem se nalaze najveća i najzanimljivija živuća prethistorijska stvorenja.

Park se nalazi na otoku nedaleko od Costa Rice i najsuvremenije je čudo tehnologije prepuno atrakcija koje ostavljaju bez daha.

Djeca imaju priliku jahati minijaturne triceratopse, posjetitelji se mogu diviti mozasauru koji iskače iz dubina ogromnog bazena kako bi u zraku pojeo mamac od velike bijele psine, a zapanjene obitelji sa strahopoštovanjem proučavaju dinosaure svih veličina i oblika koji slobodno lutaju. No sve krene po zlu kad zastrašujući Indominus Rex, dinosaur koji nikad prije nije hodao Zemljom, i čija inteligencija i sposobnosti lova nikome nisu poznate, pobjegne i nestane u džungli.

U tom se trenutku svako biće u 'Jurskom svijetu', i osoba i dinosaur, nađu se u velikoj opasnosti. Počinje rat za preživljavanje i nijedan dio najvećeg tematskog parka na svijetu više nije siguran!

Film je režirao Colin Trevorrow, a u glavnim su ulogama: Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Jake Johnson, Vincent D'Onofrio, Omar Sy i Irrfan Khan.

Zavirite u nevjerojatni 'Jurski svijet':