NOVI HIT

Internetom zavladao Zeus - zebra koja laje

03.07.2017 u 11:53

Bionic
Reading

Krene li uskoro po ulicama i parkovima najezda raznorazne divljači na povodcima, odgovornost će snositi Zeus, imenjak vrhovnog starogrčkog boga utjelovljen u zebru, tigra ili što već Katrini, vlasnici ovog pudla, padne na pamet

Katrina je navijačica bejzbolskog kluba San Francisco Giants i likovno vrlo nadarena vlasnica salona za uljepšavanje kućnih ljubimaca, što je pokazala navlačenjem boja omiljenog kluba na svog pudla Zeusa.

Učinila je to kistom, a kad mu je mašinicom za šišanje skidala dres, ohrabren uspjehom navijača Zeusa proradio je opet Katrinin kist i od pudla napravio zebru, na oduševljenje milijuna ljudi diljem svijeta.

Iako ima dosta onih koji propituju opravdanost korištenja psećeg krzna kao slikarske podloge, ova nesumnjivo likovno nadarena frizerka za pse već je spremna Zeusu mijenjati izgled.

A dok s nestrpljenjem čekamo vidjeti u bojama koje životinjske vrste će Zeus proslaviti američki Dan nezavisnosti, za što Katrina sugestije traži i od njegovih obožavatelja na Instagramu, na povodcima se već šeću tigrovi i pande.

What animal will I do next??? Any suggestions leave them below! Thanks for all the love and support!

Objavu dijeli Katrina's Pet Salon (@katrina_short)