softversko-developerska tvrtka

Zagrebački Neuralab najbolji u svijetu u razvoju WordPressovih eCommerce rješenja

  • Autor: L. F./Hina
  • Zadnja izmjena 26.11.2020 15:12
  • Objavljeno 26.11.2020 u 12:45
Dio Neuralabovog tima

Dio Neuralabovog tima

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Neuralab

Zagrebačka softversko-developerska tvrtka Neuralab proglašena je najboljom u svijetu za razvoj WordPressovih eCommerce rješenja i jedina je WordPress VIP partnerska agencija u srednjoj i jugoistočnoj Europi, izvijestili su u četvrtak iz te tvrtke

WordPress najpoznatija je i najkorištenija platforma u svijetu za izradu web stranica, na kojoj je po procjenama izrađena gotovo svaka treća web stranica u svijetu te su praktički svi koji surfaju ili kupuju online naišli na stranicu temeljenu na njihovim rješenjima.

Osnivač i direktor Neuralaba Krešimir Končić očekuje da nagrada otvoriti nova "poslovna vrata".

"Zbog te certifikacije sad imamo pristup alatima, procesima, ljudima i znanju na najvišoj svjetskoj razini. To je priznanje izrazito teško dobiti, jer je riječ o kompleksnoj certifikaciji koja traje godinu dana, pri čemu smo morali zadovoljiti veliku količinu tehničkih i poslovnih zahtjeva", kaže Končić.

Neuralab je proglašen i najboljom WooCommerce agencijom na svijetu, što znači, kako objašnjava, da je osvojio titulu najbolje agencije na svijetu kad je u pitanju dizajn, razvoj, integracija i rad s WooCommerceom (zasebna tehnologija na WordPress platformi namijenjena isključivo za internetske trgovine).

Dio dizajnerskog tima Neuralaba

Dio dizajnerskog tima Neuralaba

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Neuralab

Pojednostavljeno to znači da, ako netko želi razviti internetsku trgovinu na WordPress odnosno WooCommerce platformi, od najveće platforme Clutch koja se bavi ocjenjivanjem rada agencija dobit ćete preporuku suradnje s Neuralabom, opisuje Končić.

Kaže da je u poslovnu avanturu krenuo 2009. godine, još u studentskim danima, bez novca i potpore, ali s vizijom da bi internet i online usluge trebale biti OpenSource tj. temeljene na tehnologijama koje su dostupne svima, otvorene i transparentne.

Te se vizije i poslovne filozofije drži i danas, kada osim u Zagrebu njegova tvrtka ima ured i u New Yorku te 20-ak zaposlenih, u Hrvatskoj i drugdje.

Ističe i certifikat "AAA zlatni poslodavac", te da od prvog dana ostvaruje dobit, za što kaže da nije čest slučaj u startup i IT svijetu.

Pozitivne trendove poslovanja očekuje i u budućnosti. Kaže da se oslanja na ljude i njihovu stručnost, ali i opuštenost, što su jedina mjerila za određivanje tko će raditi kakav posao i kakvu plaću dobiti.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!