NAJBOLJI WEB TRGOVAC

Hrvatska trgovina Gizzmo.hr dobitnica prestižne nagrade Adriatic Web Champion Award 2020

25.11.2020 u 09:34

Bionic
Reading

Između 381 prijavljenih web trgovaca na najvećem regionalnom ecommerce Natjecanju Web trgovac godine, gizzmo.hr pokupio je čak tri nagrade. Kraj nagrade u kategoriji Consumer tech i glavne nagrade “Web Champion 2020” u Hrvatskoj, dobio je još, ove godine prvi puta dodijeljenu nagradu “Adriatic Award” za najbolju web trgovinu cijele regije

Korisnici i stručni žiri su poduzeće u protekle tri godine već sedam puta izabrali za najbolju trgovinu u Sloveniji i Hrvatskoj. Prijašnjih godina stekli su naslov u kategoriji Telco&Mobile, a ove su godine u Hrvatskoj nagradu primili u kategoriji Consumer tech.

Kraj glavne nagrade u Hrvatskoj, također su primili i onu prvi puta podijeljenu nagradu za najbolju web trgovinu u cijeloj Adriatic regiji (Slovenija, Hrvatska, Srbija). Poznati dobavljač mobilne opreme uvjerio je više od 500.000 zadovoljnih kupaca diljem Europe, koji su oduševljeni prije svega korisničkim iskustvom, provjerenom kvalitetom artikala, sigurnošću kupovanja, ekspresno brzom dostavom i garancijom zadovoljstva.

“Vau!!! Već treća nagrada danas, ali ova je zaista posebna jer ju dijelite prvi puta i iskreno, veliko je priznanje biti prva web trgovina koja ju je primila. Odličan osjećaj je biti prepoznatljiv u cijeloj regiji i nadamo se da ćemo uskoro biti dostupni i korisnicima u Srbiji jer za sada pokrivamo samo Sloveniju i Hrvatsku. Zahvalni smo i presretni za dano priznanje. I dalje ćemo se truditi, napredovati i ispunjavati potrebe naših kupaca. Hvala vam! ” ovogodišnju je nagradu komentirao Mirnes Jusufović, voditelj marketinga u poduzeću.

Marku brojni prepoznaju po Mr. Gizzmu, brbljavom robotu i maskoti marke. Mr. Gizzmo je zadnjih godina na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu stvorio širu zajednicu sa više od 300.000 prijatelja i pratitelja, kojima redovno savjetuje kod izbora dodatne opreme za mobitele i tablete. Na svakom se tržištu također trudi obratiti sljedbenicima na lokalnom jeziku.