crni petak

Velika prilika: TRCZ u subotu ima rasprodaju državnih vozila, nudi se sve od JCB rovokopača do gradskih automobila po 800 kuna

18.11.2020 u 09:47

Bionic
Reading

TRCZ automobili održat će u subotu 21.11. usmenu javnu dražbu pokretnina u u prostoru TRCZ automobila d.o.o, Ljudevita Posavskog 43, 10 360 Sesvete s početkom u 09.00 sati, a vozila možete razgledati u Mandlovoj ulici u četvtak i petak od 10 do 14 sati.

Predmeti prodaje su sredstva koja su rashodovale državne institucije i trgovačka društva, npr. Grad Zagreb, Županijske ceste Zagrebačke županije, Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja, HAC, Hrvatske vode, Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju, Agencija za odgoj i obrazovanje, Hrvatski zavod za jano zdravstvo i ostali.

Predmete prodaje čine 207 predmeta dražbe. Za istaknuti je čak 51 vozilo ima početnu cijenu nižu od 2.000 kuna. Od ostalih predmeta dražbe izdvojili bi luksuzne AUDI A4, Citroen C5, VW Passate, BMW X5, Opel Mokka, gradske automobile Opel Corse,DS3, Renault Clio, VW Polo kao i praktične električne skutere za ekološki osvještene sugrađane. Veliki interes se očekuje i za ponudu radnjih strojeva Županijskih cesta Zagrebačke županije (rovokopači, prikolice, kamioni)

S obzirom na epidemiološku situciju i poštivanje mjera socijalnog distanciranja, predmeti dražbe su razvrstani u 5 skupina sa vremenima početka licitacija prema rasporedu objavljenom na stranicama TRCZ-a. Pravo prisustvovanja i sudjelovanja imaju sve osobe uz obvezu uplate jamčevine u iznosu od 10 posto početne cijene za svako vozilo iz grupe prema navedim terminima, uz uvjet da s jednom uplatnicom dražbi može pristupiti samo jedna osoba, i to pod uvjetom da je uplaćena jamčevina vezana uz vozilo koje se nalazi u grupi prema navedenom rasporedu, a minimalna jamčevina iznosi 200,00 kn.