TURIZAM

Valamar preuzeo upravljanje hotelom Luna na Pagu

23.11.2009 u 14:19

Bionic
Reading

Tvrtka Valamar hoteli i ljetovališta s prvim danom 2010. godine preuzima upravljanje poslovanjem hotela Luna iz Jakišnice na Pagu

Ugovor o upravljanju potpisali su danas Peter Fuchs, predsjednik Uprave Valamara i Neven Badurina, vlasnik hotela Luna.

Valamar će upravljati cjelokupnim poslovanjem ovog paškog hotela, odnosno njegovom prodajom, marketingom, financijama, ljudskim resursima i ostalim segmentima poslovanja, a sve s ciljem optimizacije i unapređenja poslovanja. Predstavnici prodaje i marketinga Valamara već su preuzeli aktivnosti pregovaranja s partnerima za narednu sezonu.

"Potpisivanje ugovora o upravljanju hotelom Luna, Valamar počinje realizirati svoje razvojne ciljeve kroz suradnju s trećima. Iznimno nam je zadovoljstvo što je hotel Luna, kao vrhunski hotelski proizvod na otoku Pagu, prepoznao prednosti koje pruža poslovanje pod upravljanjem Valamara i naš upravljački know-how zahvaljujući kojemu i u doba krize postižemo kvalitetne poslovne rezultate", rekao je ovim Peter Fuchs, predsjednik Uprave Valamara naglasivši da Valamar vodi intenzivne pregovore o sklapanju srodnih poslova s još nekoliko hrvatskih hotelskih kompanija.

Neven Badurina, vlasnik hotela Luna, izrazio je zadovoljstvo ulaskom pod okrilje najjače turističke grupacije u Hrvatskoj, od koje očekuje mnogo u pogledu unapređenja rezultata poslovanja hotela i to već u narednoj sezoni.