maloprodaja

Spar nastavlja s ofenzivom malih kvartovskih trgovina, nova otvorena u Rijeci

28.08.2018 u 14:11

Bionic
Reading

Spar nastavlja sa širenjem prodajne mreže, novim zapošljavanjima i ulaganjima, pa Riječani od danas svoju kupovinu mogu obavljati u novoj Sparovoj trgovini u samom središtu grada

Otvorenjem nove riječke trgovine Spara na adresi Riva Boduli 1 zaposleno je 15 novih djelatnika od ukupno 293 zaposlenika, koliko ih Spar Hrvatska ima danas u Rijeci u svojih pet trgovina, poručuju iz tog trgovačkog lanca.

'Jako smo ponosni na širenje prodajne mreže u Rijeci, a posebno nas veseli lokacija novootvorene trgovine. Sparov supermarket nalazi se u samom srcu Rijeke i okružen je omiljenim gradskim lokacijama poput tržnice i kazališta. Vjerujemo da smo tako postali još pristupačniji našim kupcima te da će im novi supermarket vrlo brzo postati omiljeno mjesto za usputnu kupovinu. Također, ovo je svakako nastavak daljnjih ulaganja u tzv. kvartovske trgovine', izjavio je Helmut Fenzl, predsjednik Uprave Spara Hrvatska.

Kupcima je omogućena ugodna kupovina u suvremeno opremljenom i uređenom prostoru na više od 225 četvornih metara prodajne površine. Novootvoreni Sparov supermarket, osim modernog interijera u potpunosti prilagođenog potrebama kupaca, ima implementirane sustave za hlađenje i LED rasvjetu koja štedi energiju.

Radno vrijeme Sparova supermarketa u Rijeci je od ponedjeljka do subote od 7 do 21 sat, a nedjeljom od 7 do 14 sati.

  • +11
Svečano otvorenje trgovine Interspar u Rijeci Izvor: Pixsell / Autor: Goran Kovacic/PIXSELL