ekološki prihvatljivi

Pogledajte u što je Spar u Karlovcu i Velikoj Gorici uložio 33,5 milijuna kuna

  • Autor: I. Ba.
  • Zadnja izmjena 23.08.2018 11:41
  • Objavljeno 23.08.2018 u 11:33
Novouređeni Spar supermarket u Karlovcu

Novouređeni Spar supermarket u Karlovcu

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Spar Hrvatska

Spar je u Karlovcu i Velikoj Gorici otvorio potpuno preuređene i suvremeno opremljene trgovine. Dok supermarket u Karlovcu ima više od 1100 četvornih metara i 45 zaposlenih, u Velikoj Gorici radi 36 djelatnika na gotovo 1200 četvornih metara. Oba supermarketa imaju ugrađen ekološki prihvatljiv sustav grijanja i klimatizacije zahvaljujući kojima se značajno štedi energija

'U Spar u Karlovcu i Velikoj Gorici uloženo je 33,5 milijuna kuna. Prilikom preuređenja vodili smo se najnovijim SPAR-ovim standardima te novitetima u ekologiji i energetskoj učinkovitosti. Želja nam je našim kupcima pružiti što bolje iskustvo kupovine zbog čega smo prodajna mjesta učinili i vizualno atraktivnima', izjavio je Helmut Fenzl, predsjednik Uprave Spar Hrvatska.

U oba supermarketa čak 75 posto energije potrebne za grijanje dobiva se kroz korištenje otpadne energije putem modernog sustava rashladne tehnike. Implementirani sustavi imaju iznimno pozitivan utjecaj na okoliš jer smanjuju emisiju ugljičnog dioksida koja nastaje grijanjem, priopćili su iz Uprave Spara.

Novouređena prodajna mjesta izgledom su još više dobila na atraktivnosti i odraz su visokih standarda SPAR-a, a osim potpunog unutarnjeg uređenja promijenjene su vanjske fasade te zamijenjene nadstrešnice.

tportal

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Spar Hrvatska

SPAR u Karlovcu za kupce će biti otvoren od 7 do 21 sat od ponedjeljka do nedjelje, dok će u Velikoj Gorici od ponedjeljka do subote raditi od 7 do 21 sat te u nedjelju od 8 do 20 sati.

  • +11
  • +8

Svečano otvorenje trgovine Interspar u Rijeci

Izvor: Pixsell / Autor: Goran Kovacic/PIXSELL

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!