ŽELI STARU FUNKCIJU

Šola se vratila iz pritvora na posao puna savjeta

29.07.2013 u 09:14

Bionic
Reading

Dan nakon što je puštena iz istražnog zatvora, gdje je, zajedno sa sinovima Sandijem i Petrom, provela tri i pol mjeseca, Marija Šola došla je na posao u poslovnicu Karlovačke banke u zagrebačkoj Preradovićevoj ulici kao da se ništa nije dogodilo, doznaje Jutarnji list.

Iako osumnjičena u aferi Karlovačka banka, na posao je došla puna elana te je Upravi, kojoj je formalno savjetnica, rekla kako može dalje raditi s obzirom na to da nije pravomoćno osuđena.

'Banka postupa u skladu s propisima RH, uvažavajući Zakon o radu. Banka nema namjeru komentirati i/ili prejudicirati odluke nadležnih tijela, već u skladu s Ustavom RH zajamčenom presumpcijom nevinosti postupa u svakom pojedinom slučaju, štiteći interese banke i njezinih klijenata', odgovorio je glasnogovornik banke Marijan Bakić na pitanje je li točno da je Šola nastavila raditi na poslovima savjetnice, kao i to smatraju li da će njezinim angažmanom biti narušen imidž banke.

Jutarnji list piše pozivajući se na neslužbene izvore kako se Uprava pribojava da bi loš imidž pritvorenice mogao narušiti teškom mukom vraćeno povjerenje klijenata nakon izbijanja afere, te da je žele maknuti.