MICROSOFT SHAREPOINT

Mislite da se podaci vašeg biznisa ne mogu spremati na jedno mjesto i zajednički koristiti? Naravno da mogu!

04.12.2020 u 14:33

Bionic
Reading

Tvrtke ili ustanove koriste Microsoft SharePoint za stvaranje web-mjesta. SharePoint se u Hrvatskom Telekomu nalazi u okviru usluge Microsoft 365, kao servis u oblaku koji hostira Microsoft, a namijenjen je tvrtkama svih veličina

Nakon serije uspješno provedenih webinara na temu Microsoft Teamsa ekipa Hrvatskog Telekoma nastavlja s besplatnim edukacijama i poziva sve postojeće i potencijalne korisnike na nova dva termina webinara u kojima se predstavljaju glavne prednosti i funkcionalnosti Microsoft SharePoint aplikacije.

Nakon besplatnog webinara znat ćete kako koristiti Microsoft SharePoint kao sigurno mjesto za pohranu, organizaciju i zajedničko korištenje informacija te pristup tim informacijama s bilo kojeg uređaja. Za korištenje usluge vam je potreban samo web-preglednik kao što su Microsoft Edge, Internet Explorer, Chrome ili Firefox.

Webinaru se može pristupiti bez korisničkog imena i lozinke, a webinar se održava u četvrtak, 10. prosinca.

Za webinar, 10.12.2020. se možete prijaviti OVDJE.

Tvrtke ili ustanove koriste Microsoft SharePoint za stvaranje web-mjesta. SharePoint se u Hrvatskom Telekomu nalazi u okviru Microsoft 365 usluge, kao servis u oblaku koji hostira Microsoft, a namijenjen je tvrtkama svih veličina. Umjesto instaliranja i implementacije SharePoint Servera lokalno, bilo koja tvrtka može se pretplatiti na Microsoft 365 ili samostalni SharePoint Online servis. Zaposlenici mogu stvarati web-mjesta za zajedničko korištenje dokumenata i podataka s kolegama, partnerima i klijentima.