diskontni zračni prijevoznik

Ryanair se vraća na osječku zračnu luku; od 2. lipnja letjet će se za London

08.03.2023 u 15:08

Bionic
Reading

Europski diskontni zračni prijevoznik Ryanair ponovno će, po prvi put nakon 2016. godine, uspostaviti letove iz osječke zračne luke i to pokretanjem nove linije za London, sa četiri leta tjedno, počevši od 2. lipnja, izvijestili su u srijedu Zračna luka Osijek i Ryanair

U zajedničkom priopćenju za javnost ističe se kako će s povratkom Osijeka u red letenja po prvi put od 2016. godine, Ryanair letjeti do sedam zračnih luka u Hrvatskoj.

Direktorica Ryanaira za srednju i istočnu Europu i Baltik Alicja Wójcik Gołębiowska izjavila je kako tvrtka sa zadovoljstvom najavljuje povratak u Zračnu luku Osijek, s jednom novom linijom do zračne luke London Stansted.

Kako bi obilježili pokretanje nove linije Osijek – London za ljeto 2023., u tvrtki najavljaju posebnu prodaju sjedala s cijenama od svega 29,99 eura za putovanja između lipnja i listopada ove godine, koja se moraju rezervirati do ponoći 10. ožujka.

Grad Osijek i Osječko-baranjska županija prepoznaju potencijal koji Zračna luka Osijek ima za razvoj cijele regije te su napravili sve potrebne predradnje kako bi omogućile povratak letova Ryanaira u osječku zračnu luku, dodaje se u priopćenju.