gužva na šalterima

Ruske agencije apeliraju na turiste: Rezervirajte Hrvatsku što prije, sve je popunjeno

25.01.2018 u 11:17

Bionic
Reading

Ruski turoperatori preporučuju svojim zemljacima da što prije rezerviraju mjesta u hrvatskim hotelima, izjavila je za agenciju Interfaks glasnogovornica Ruskog saveza turističke industrije Irina Tjurina, dodavši da se već prodaju aranžmani do sredine kolovoza

‘Ne pobrinete li se na vrijeme o smještaju, nećete moći rezervirati željeni hotel. Trenutno se prodaju aranžmani do sredine kolovoza, a turisti aktivno koriste mogućnost ranih rezervacija’, rekla je Tjurina.

‘Dobro je što mnogi Rusi već znaju da hoćeš li konkretni hotel, rezervirati treba u siječnju, u veljači već može biti kasno’, dodala je Tjurina.

Istaknula je da će zrakoplovne linije za Hrvatsku ove godine biti intenzivnije pa će, uz izravne letove Aeroflota iz Moskve za Zagreb, Pulu, Split i Dubrovnik, kompanija Sibir uspostaviti let iz Sankt Peterburga.

Lani je Hrvatsku posjetilo 130 tisuća ruskih turista što je 10 posto više nego godinu ranije, a ove godine očekuje se 10 do 12 posto više ruskih turista te bi njihov broj trebao narasti na 150 tisuća.

  • +4
Ministar Gari Capelli predstavio je turističke rezultate za prošlu godinu Izvor: Pixsell / Autor: Patrik Macek