MojPosao

Prilika za posao! Traže se pizza majstori, prodavači, konobari, perači vozila...

27.08.2021 u 09:41

Bionic
Reading

U suradnji s portalom MojPosao donosimo pregled atraktivnih radnih mjesta

Tvrtka Nautika d.o.o. želi osnažiti timove u svojim restoranima za sezonu 2021., pa ovim putem pozivaju zainteresirane kandidate da se prijave na oglas za radno mjesto: Pizza majstor (m/ž). Nude ti rad na određeno vrijeme, osiguran smještaj te odlična primanja i uvjete rada. Također, svim kandidatima koji zadovolje u radu nude ostanak tijekom zimskih mjeseci te mogućnost stalnog radnog odnosa! Prednost pri zapošljavanju imat će kandidati s prethodnim radnim iskustvom na istim ili sličnim poslovima, a rok za prijavu na oglas ističe 23. rujna.

Ukoliko imaš stila za modne trendove, želiš ugodno radno okruženje u kojem ćeš graditi svoju profesionalnu karijeru i tražiš zaokret u karijeri, imamo rješenje! Zaposli se kao Prodavač odjeće i obuće (m/ž) u tvrtki MB WOMAN FASHION. Idealan kandidat posjeduje radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima, izražene komunikacijske vještine, visoku razinu ljubaznosti i strpljenja te izražene komunikacijske vještine. Javi im se do 31. kolovoza.

EMINEO PRODUKT traži Konobara (m/ž) spremnog za samostalni rad sa iskustvom rada na šanku. Mjesto rada je Chanson bar u Kranjčevićevoj ulici u Zagrebu. Novim kolegama nude slobodan dan (uz mogućnost dogovora za više slobodnih dana), stalan posao i dobre uvjete za rad. Ako su te zainteresirali, javi im se do 1. rujna.

Gašparić Grupa, ovlašteni distributer i serviser Hyundai i Mitsubishi, Mercedes i FIAT vozila, zapošljava Perača vozila (m/ž) za rad u Velikoj Gorici. Opis posla uključuje pranje vozila u automatskoj praonici, naručivanje potrebnog materijala i brigu o ispravnom radu praonice. Zainteresiranim kandidatima nude rad na neodređeno nakon probnog roka u trajanju 3 mjeseca, a rok za prijavu na oglas ističe 7. rujna.

TIS Grupa d.o.o. traži kreativnog i upornog entuzijasta koji se želi pridružiti njihovoj ekipi na izazovnim projektima. Zapošljavaju na poziciji .NET Developer (m/ž). Nude ti mirno i prijateljsko radno okruženje, izvrsnu ravnotežu između posla i privatnog života, osobni i profesionalni razvoj kroz mentorstvo, obrazovanje i certificiranje te nevjerojatan tim suradnika. Zvuči zanimljivo? Javi im se do 1. rujna i postani dijelom njihovog tima!