moj posao

Pogledajte ovotjedne otvorene pozicije, zapošljavaju i mirovinski fondovi

Posao - ilustracija

Posao - ilustracija

Izvor: Wikimedia Commons / Autor: NN

Moj posao donosi pregled najtraktivnijih radnih mjesta oglašenih na njihovom portalu

AZ Mirovinski fondovi vodeći su prema broju članova i imovini, a promoviraju i vrednuju transparentno poslovanje, prihvaćanje inovacija, kvalitetnu povratnu informaciju i brigu za well-being zaposlenika. Trenutno zapošljavaju Suradnika u prodaji koji će pomagati u organizaciji i nadzoru prodajnih aktivnosti. Oglas je aktivan do 12. ožujka pa požurite s prijavom.

Terra Plant tvrtka je u privatnom vlasništvu a osnovna djelatnost je izvođenje građevinskih radova, projektiranje i nadzor nad gradnjom. Trenutno zapošljavaju Skladištara, Poslovođu na gradilištu te Voditelja gradilišta, a detalje pročitajte u oglasima.

COMBIS, regionalna high-tech ICT tvrtka, usmjerena je na razvoj aplikativnih, komunikacijskih, sigurnosnih i sistemskih rješenja. Trenutno zapošljavaju Marketing koordinatora koji će, između ostalog, biti zadužen za pripremu godišnjeg marketing plana i programa, koordinaciju tima, upravljanje digitalnim marketinškim kampanjama, odgovoran za strategiju. Oglas je aktivan do 5. ožujka.

Vlahović Grupa je konzultantska tvrtka specijalizirana za poslove profesionalnog lobiranja u Hrvatskoj i Bruxellesu. Trenutno zapošljavaju osobu na poziciji Public Affairs Manager u Zagrebu. Idealan kandidat ima minimalno 2 – 5 godina radnog iskustva u sektoru lobiranja. Detalje pročitajte u oglasu.

Peek&Cloppenburg otvara novu prodavaonicu i to u Arena Centru u Zagrebu, a trenutno zapošljavaju na poziciji Department manager main cash administrator and in-store logistics. Poslodavac nudi mogućnost osobnog i profesionalnog razvoja, individualni plan karijere, dinamično i zanimljivo radno okruženje s fokusom na timski rad i individualnu odgovornost. Rok prijave na oglas je 18. ožujka.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!