novi rekord

Milijunta putnica na zračnu luku Franjo Tuđman stigla pet dana ranije, letom iz Dublina

  • Autor: V. Mo.
  • Zadnja izmjena 12.05.2019 15:58
  • Objavljeno 12.05.2019 u 15:58
Slaven Žabo, Jela Ravnjak i Hrvoje Bradica na pisti MZLZ Franjo Tuđman

Slaven Žabo, Jela Ravnjak i Hrvoje Bradica na pisti MZLZ Franjo Tuđman

Izvor: Zračna luka Franjo Tuđman / Autor: N. N.

Međunarodna zračna luka Zagreb (MZLZ) u nedjelju je dočekala milijuntu putnicu, pet dana ranije nego prošle godine, izvijestili su iz ZLZ-a

Milijunta putnica Zračne luke Franjo Tuđman u 2019. je Jela Ravnjak, koja je u Zagreb doputovala iz Dublina letom Croatia Airlinesa OU513.

Milijuntoj putnici predstavnici zračne luke i Croatia Airlinesa uručili su uz čestitke i prigodne darove – poklon-bon za Aelia Duty Free Shop Zračne luke Franjo Tuđman te dvije povratne zrakoplovne karte za jednu od destinacija u mreži Croatia Airlinesa.

'Iznenađena sam i sretna. Doček je odličan, dočekale su me i mažoretkinje. Nisam ovo očekivala, došla sam iz Dublina gdje sam bila kod prijatelja u posjetu. Volim putovati i ovu ću nagradu rado iskoristiti', izjavila je Ravnjak, koja je iz Velike Gorice, a po zanimanju je doula – žena koja pruža emocionalnu, fizičku i informativnu potporu majci prije, tijekom i netom nakon poroda, izvijestili su iz MZLZ-a.

'Sustav je ovogodišnjeg milijuntog putnika Zračne luke Franjo Tuđman registrirao na dolaznom letu Croatia Airlinesa iz Dublina. Želimo istaknuti da je to ranije nego ikad što je najbolji pokazatelji kontinuiranog rasta prometa putnika u našoj zračnoj luci', istaknuo je zamjenik direktora MZLZ – Upravitelj zračne luke Zagreb d.o.o. Hrvoje Bradica, naglasivši kako je zračna luka zabilježila rekordne rezultate u travnju s povećanjem putnika od 11% u odnosu na travanj prošle godine, a od početka godine i kumulativni rast prometa putnika od 9%.

Doček milijunte putnice na zagrebačkom aerodromu

Izvor: Zračna luka Franjo Tuđman / Autor: N. N.

'Drago nam je što je milijunti putnik Zračne luke Franjo Tuđman ove godine zabilježen na našem letu. Croatia Airlines povezuje Zagreb s 24 odredišta u 22 zemlje te kroz povećanje broja putnika na našim letovima izravno doprinosimo i povećanju prometa putnika u zagrebačkoj zračnoj luci', naglasio je Slaven Žabo, direktor Komercijalnih poslova Croatia Airlinesa.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!