TREĆI PO REDU

Marinu Matijaci novi mandat predsjednika Uprave Triglava

11.08.2016 u 13:54

Bionic
Reading

Nadzorni odbor Triglav osiguranja potvrdio je novi mandat Marinu Matijaci, predsjedniku Uprave Triglava, s trajanjem do kolovoza 2020. godine. Marinu Matijaci ovo je treći mandat na poziciji predsjednika Uprave. Istovremeno, NO Triglava imenovao je Denisa Burmaza novim članom Uprave

Marin Matijaca diplomirao je 1999. godine na Prirodoslovno matematičkom fakultetu u Zagrebu, inženjerski smjer matematičke statistike i informatike, na kojem je 2012. godine završio i poslijediplomski studij kojim je stekao titulu Sveučilišnog specijalista aktuarske matematike. Ima bogato petnaestogodišnje iskustvo rada u osiguranju.

Denis Burmaz diplomirao je 1998. godine elektrotehniku, smjer automatika na Fakultetu elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje u Splitu. Na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu završio je poslijediplomski studij Organizacija i menadžment, te je 2012. godine stekao titulu Magistra ekonomskih znanosti.

Nakon završenog studija proveo je 14 godina u IT sektoru i sektoru telekomunikacija gdje je prošao put od inženjera do direktora prodaje.