FOOD, DRINKS & RETAIL ARENA

Izazovi za industriju hrane, pića i maloprodaje

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 15.10.2010 12:04
  • Objavljeno 15.10.2010 u 11:00
Infoarena

Infoarena

Izvor: Promo fotografije / Autor: Infoarena

Hoće li se multinacionalne kompanije i dalje širiti u regiji i na koji način, koji su investicijski projekti interesantni za financiranje, hoće li ulaganja u inovacije biti dio ofenzivne ili defenzivne strategije, na kojim područjima možemo očekivati nova strateška udruživanja, koji će razvojni trendovi obilježiti sljedeći period, na koji način konkurirati na globalnom tržištu, samo su neke od tema o kojima će se raspravljati na Food, Drinks&Retail Areni 2010. - regionalnoj konferenciji o industriji hrane, pića i maloprodaje

Konferenciju organizira Infoarena Grupa u suradnji s Europskom bankom za obnovu i razvoj (EBRD), a održat će se 26. listopada 2010. godine u zagrebačkom hotelu The Regent Esplanade.

Cilj konferencije je predstavljanje razvojnih potencijala prehrambene industrije, industrije pića i maloprodaje koji mogu potaknuti snažniji gospodarski rast, intenzivirati regionalnu suradnju te kreirati sinergiju među interesnim skupinama radi optimizacije troškova poslovanja.

Na Konferenciji će sudjelovati regionalni lideri industrije hrane pića i maloprodaje koji će predstaviti svoja poslovna iskustva te raspravljati o budućim trendovima i izazovima s kojima se suočava ovaj gospodarski značajan sektor.

U radu konferencije će, između ostalih, sudjelovati Ante Todorić, izvršni potpredsjednik Agrokora za maloprodaju, Ljerka Puljić, starija izvršna potpredsjednica Agrokora za Strategijske poslovne grupe i marketing te Poslovnu grupu Poljoprivreda, Emil Tedeschi, predsjednik Uprave i većinski dioničar Atlantic Grupe, Mujo Selimović, predsjednik Uprave i vlasnik MiMs Grupe, Željko Zadro, predsjednik Uprave i suvlasnik Tvornice šećera Viro, Miodrag Kostić, predsjednik uprave i vlasnik MK Grupe, Svetozar Janevski, predsjednik Uprave tvrtke Tikveš, Vedrana Jelušić-Kašić, viša bankarica iz EBRD-a, te brojni drugi predstavnici prehrambene industrije i maloprodaje.

Detaljne informacije o programu konferencije nalaze se na www.infoarena.hr

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi