mojposao

Traže se inženjeri građevine, prodavači, specijalisti za ljudske potencijale...

26.10.2018 u 12:50

Bionic
Reading

MojPosao donosi kratki pregled oglasa na koje se možete prijaviti već danas

Prizida gradnja tvrtka je koja radi na izgradnji stambenih objekata u visokogradnji. Trenutno zapošljavaju Inženjera građevine koji ima 5 godina iskustva. Poslodavac podržava zapošljavanje stranih radnika. Rok prijave na oglas je 2. studenog.

DICTA d.o.o. jedna je od vodećih tvrtki na hrvatskom tržištu za uvoz, distribuciju, veleprodaju i maloprodaju renomiranih svjetskih proizvođača satova, modnog nakita i remena. Neprekidno investira u lanac maloprodajnih poslovnica i educiranost osoblja. Trenutno zapošljavaju Prodavača u trgovini satova i nakita. Prednost imaju kandidati s iskustvom, odgovorni i ozbiljni. Rok prijave je 2. studenog.

Studenac je maloprodajni lanac kojeg čini više od 380 supermarketa i marketa unutar četiri dalmatinske županije. Tvrtka uspješno zapošljava više od 2800 djelatnika, a sada traže Specijalista ljudskih resursa te Voditelja pravne službe. Rok za prijavu na oglas je 5. studeni, a mjesto rada je Omiš.

Magdalena je klinika za kardiovaskularne bolesti u Krapinskim Toplicama. Trenutno zapošljavaju Medicinsku sestru/ Medicinskog tehničara na odjelima kardiologije, kardiovaskularne kirurgije, operacijske sale i jedinice intenzivnog liječenja. Poslodavac nudi smještaj u Zagrebu, prijevoz do radnog mjesta, mogućnost profesionalnog usavršavanja. Rok prijave na oglas je 16. studenog.

HELLA tehnika renomirani je distributer tehničkih proizvoda za zaštitu od sunca, austrijskog proizvođača. Trenutno zapošljavaju komunikativnog i otvorenog Prodajnog predstavnika koji je spreman na učenje, usvajanje novih znanja, savjestan u obavljanju poslova. Rok za prijavu na oglase je 27. listopad, a pozicija je otvorena za rad u Zadru, Šibeniku i Splitu.