razmazite se

[FOTO] Zašto jedan jesenski vikend ne biste proveli na moru, osobito ako vam se još nudi grijani bazen? Ove tri luksuzne vile raspametit će vas

06.11.2021 u 07:10

Bionic
Reading

Najveća razlika između života na moru i onoga na kontinentu nastupa u jesen i zimu. Dok su gradovi u unutrašnjosti prekriveni sivilom, obala se često kupa u suncu. Zašto onda ne pokloniti sebi luksuzan vikend u nekoj od jadranskih vila s grijanim bazenom?

Izdvojili smo njih tri iz ponude agencije Croatia Luxury Rent.

Vila Dol Hills Estate, Brač

  • +23
Vila Dol Hills Estate Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatia Luxury Rent

Vila Dol Hills Estate nalazi u malom mjestu Postira. Može primiti od šest do 10 osoba. Stambeni prostor od 243 kvadratna metra sastoji se od tri spavaće sobe, od kojih dvije imaju king size krevete, a treća spavaća soba ima dva kreveta za jednu osobu koji se po potrebi mogu spojiti. Također, na raspolaganju su dva kauča za izvlačenje i služe kao pomoćni ležajevi. Svaka soba ima kupaonicu s tuš kabinom i toaletom. Vila je opremljena solarnim pločama, stoga je kompletno energetski samodostatna. Posebna ponuda uključuje filmsku sobu, spa centar sa saunom i tušem te vanjski jacuzzi. U dvorištu se nalazi grijani bazen sa slanom vodom od 40 kvadratnih metara, opremljen mlaznicama za grijanje i hlađenje.

Više informacija pronađite OVDJE.

Vila Mandy, Split

  • +22
Vila Mandy Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatia Luxury Rent

Vila Mandy raspolaže s 3700 kvadratnih metara prostora, a nudi smještaj za maksimalno 10 osoba te je u potpunosti ograđena. Iz dnevnog boravka izlazi se na terasu na kojoj možete pronaći vanjski stol za objed za osam osoba, kamin i luksuzni grijani bazen veličine 38 kvadratnih metara. Na gornjem katu nalaze se četiri spavaće sobe s četiri en suite kupaonice s tuš kabinom. Gostima su na raspolaganju i jacuzzi i wellness. Na vanjskoj terasi nudi se stol za stolni tenis, a također možete zaigrati nogomet i košarku.

Više informacija pronađite OVDJE.

Vila Fulmin, Hvar

  • +23
Vila Fulmin Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Lidija Lolić

U svojih 220 kvadratnih metara vila Fulmin može primiti osam osoba u tri spavaće sobe. U prizemlju možete naći teretanu, jacuzzi, saunu, kupaonicu s tuš kabinom i ostavu. Na terasi vile nalazi se grijani bazen veličine 5,5 x 6,5 metara. U potpunosti je ograđena kamenim zidom.

Više informacija pronađite OVDJE.