šire se po jadranu

D-Marin preuzima upravljanje nad crnogorskom marinom Portonovi

26.01.2018 u 10:48

Bionic
Reading

D-Marin, tvrtka turske Doğuş grupe koja upravlja s 10 marina u Turskoj, Grčkoj i Hrvatskoj te dva remontna brodogradilišta za velike jahte u Španjolskoj i Francuskoj, preuzima poslovanje Portonovi Marine u Crnoj Gori

Upravljanje Portonovi Marinom, namijenjenoj prihvatu jahti i superjahti, od ove godine će preuzeti D-Marin potpisavši ugovor s Azmont Investmentsom. Riječ je o crnogorskoj tvrtki osnovanoj 2012. godine koja je krajem 2015. godine odlučila proširiti svoje poslovanje te ući u financijski sektor osnivanjem banke u Crnoj Gori.

Portonovi Marina izgrađena je na jednom od najatraktivnijih dijelova crnogorske obale. Smještena na istočnoj strani Portonovi Resorta, s Yacht Clubom izgrađena je da prihvati jahte dužine i do 120 metara, pružajući pritom 238 vezova. Opremljena najnaprednijim tehnološkim rješenjima, marina nudi najvišu razinu usluga u kombinaciji s vrlo atraktivnim cijenama. Portonovi Marina će služiti i kao granični prijelaz te će uz sve ostale sadržaje nuditi opskrbu vodom i strujom, sanitarni čvor, praonicu za rublje te benzinsku crpku.

Smješten u srcu crnogorske obale, Portonovi će postati jedna od najtraženijih destinacija Mediterana. Prostirat će se na 26 hektara pružajući raznovrsnu rezidencijalnu ponudu, privatne vile te prvi One & Only hotel u Europi koji nudi Chenot Health Wellness Spa, čime ova destinacija doseže vrijednost od 650 milijuna eura.