PROVJERITE GODINU

Bosch upozorava: Naši plinski štednjaci mogu eksplodirati!

  • Autor: Z. K.
  • Zadnja izmjena 21.02.2017 10:04
  • Objavljeno 21.02.2017 u 09:19
Štedljivi kućanski aparati 7

Štedljivi kućanski aparati 7

Izvor: Promo fotografije / Autor: interijerNET.hr

Tvrtka Bosch, renomirani proizvođač kućanskih aparata, objavila je oglas u dnevnim novinama u kojem upozorava na moguću opasnost od eksplozije na njihovim plinskim uređajima za kuhanje proizvedenima u razdoblju od 2006. do 2011. godine

Riječ je o ugradbenim plinskim pločama za kuhanje 60 cm širokim s gumbima na desnoj strani, proizvedenima u razdoblju od 2009. do 2011. te samostojećim plinskim štednjacima proizvedenima u razdoblju od 2006. do 2011.

Zbog mogućeg oštećenja plinskog spojnog priključka koji je uočen na aparatima iz te serije, u određenim okolnostima može doći do curenja plina, a postoji čak i opasnost od eksplozije, no u iznimno rijetkim slučajevima, kako navodi proizvođač.

Vlasnicima kućanskih uređaja na kojima se spomenuti problem javlja, Bosch nudi dolazak na kućnu adresu i besplatnu zamjenu spojnog priključka od ovlaštenog servisnog inženjera.

Kako bi izbjegli potencijalnu opasnost sve dok plinski priključak nije zamijenjen, vlasnici uređaja trebaju isključiti dovod plina do uređaja i više ga ne koristiti.

Bosh.oglas

Bosh.oglas

Izvor: tportal.hr / Autor: Bosh

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!