karijere

Ana Štebih Pinjuh nova je direktorica marketinga Zagrebačke pivovare

  • Autor: T. O.
  • Zadnja izmjena 07.05.2020 11:44
  • Objavljeno 07.05.2020 u 11:44
Ana Štebih Pinjuh, direktorica marketinga Zagrebačke pivovare za Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu

Ana Štebih Pinjuh, direktorica marketinga Zagrebačke pivovare za Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu

Izvor: Zagrebačka pivovara / Autor: Licencitane fotografije/Zagrebačka pivovara

U Zagrebačku pivovaru, Štebih Pinjuh dolazi s pozicije direktorice marketinga i razvoja u Ledu, gdje je provela četiri godine, doj je u Ledo stigla je iz Zvijezde gdje je bila direktorice marketinga za Hrvatsku, Sloveniju i Bosnu i Hercegovinu

Ana Štebih Pinjuh od 16. ožujka ove godine nova je direktorica marketinga Zagrebačke pivovare za Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu. Na ovoj poziciji zamijenila je Ivana Šuvara koji je preuzeo funkciju strateškog direktora za brendove i portfelj za CEE regiju u Molson Coors grupaciji, javljaju iz Zagrebačke pivovare.

U Zagrebačku pivovaru, Štebih Pinjuh dolazi s pozicije direktorice marketinga i razvoja u Ledu, gdje je provela četiri godine i bila odgovorna za razvoj brendova s naglaskom na marketinšku komunikaciju, razvoj i daljnji rast poslovanja kompanije. U Ledo Ana Štebih Pinjuh stigla je iz Zvijezde gdje je s pozicije rukovoditelja brand managera ubrzo napredovala do pozicije direktorice marketinga i bila zadužena za tri tržišta – Hrvatsku, Sloveniju i Bosnu i Hercegovinu. Karijeru je započela u Henkelu kao pripravnica 2004. godine.

"Velika mi je čast i zadovoljstvo biti dijelom tima Zagrebačke pivovare. Okružena sam sjajnim kolegama s kojima je užitak raditi na razvijanju najjačih pivskih brendova u Hrvatskoj. Već sada mogu reći da sam iznimno ponosna na sve što smo u mom kratkom stažu u pivovari uspjeli napraviti u ovim izazovnim okolnostima. Radujem se svim novim projektima i svemu što nam slijedi", istaknula je nova direktorica marketinga Ana Štebih Pinjuh.

Iz kompanije ističu da će Anino kvalitetno i bogato iskustvo koje je stekla u velikim i snažnim kompanijama uvelike doprinijeti poslovanju Zagrebačke pivovare.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!