moj posao

Ako tražite posao, prilike nude M-san, Eville & Jones i brojni drugi

03.12.2020 u 15:17

Bionic
Reading

Zaokruži godinu pronalaskom novog posla!

M SAN Grupa d.d. je najveći distributer računalnog hardvera, softvera i potrošačke elektronike u regiji. Tvrtka osnažuje svoj marketinški tim u VIVAX odjelu, na poziciji Marketing manager (m/ž). Zainteresirani kandidati moraju posjedovati iskustvo u vođenju marketinških kampanja, poznavati marketinške alate i tehnike, aktivno se koristiti engleskim jezikom te biti prilagodljivi, savjesni i proaktivni. Ukoliko se prepoznaješ u tom opisu, javi im se do 8. prosinca.

Tvrtka Eville & Jones se može pohvaliti statusom glavnog pružatelja usluga službenih veterinarskih kontrola širom Engleske i Walesa te s njima povezanim operacijama u inozemstvu u Španjolskoj i Australiji. Njihov predani i visoko obučeni tim pruža usluge revizije i provjere na području zdravlja životinja, javnog zdravlja i dobrobiti životinja. I treba pojačanje na pozicijama Export Official Vetereninarian (m/ž) i Official Veterinarian (m/ž). Riječ je o poslu u inozemstvu, a sve detalje oglasa možeš proučiti do 24. prosinca.

Alarm automatika d.o.o., regionalni tržišni lider u osmišljavanju i izvedbi cjelovitih, inovativnih i integriranih rješenja svih sustava tehničke zaštite, zapošljava Referenta nabave (m/ž). Novom kolegi nude stimulativna nagrađivanja i posebne nagrade za ostvarene rezultate, profesionalni napredak, božićnice, pokloni za djecu, plaćene sportske aktivnosti. Prednost pri zapošljavanju kandidati s iskustvom u poslovima referenta nabave, ali to nije uvjet. Rok za prijavu na oglas ističe 9. prosinca.

KBB Kardum d.o.o. za visokogradnju i niskogradnju je privatno poduzeće, osnovano 1990. godine u Zagrebu i registrirano za sve poslove u građevinarstvu u zemlji i inozemstvu. I ne samo to, radi se o poduzeću koje traži pojačanje na poziciji Inženjer građevine – voditelj gradilišta (m/ž). Opis posla podrazumijeva samostalno vođenje gradilišta, vođenje potrebne dokumentacije, praćenje i kontrolu troškova i terenski rad. Na oglas se možeš prijaviti do 9. prosinca.

Frigooprema d.o.o. je tvrtka specijalizirana za proizvodnju, montažu i servis rashladnih uređaja. Znanjem, iskustvom i obavljenim poslovima svrstava se među vodeće tvrtke u Hrvatskoj i regiji. S tridesetak vrhunski obučenih servisera i dvadesetak servisnih vozila pokrivaju cjelokupno područje Hrvatske, održavaju rashladne uređaje u vodećim hrvatskim tvrtkama i najvećim objektima, a sada su u potrazi za Serviserom rashladnih i klimatizacijskih uređaja – frigomehaničar (m/ž). Svoj životopis im pošalji do 23. prosinca.