najava

Škoda će pokazati dizajn budućeg potpuno novog električnog modela: Pratite uživo godišnju tiskovnu konferenciju!

11.03.2024 u 14:52

Bionic
Reading

Češki će proizvođač automobila predstaviti svoje ključne financijske pokazatelje za 2023. i dati pregled svojih trenutnih razvoja i strateških planova

Škoda Auto će u petak, 15. ožujka u 10:00 po srednjoeuropskom vremenu, uživo prenositi ovogodišnju godišnju konferenciju za medije. Prijenos uživo bit će dostupan na Škoda Storyboardu i službenim kanalima društvenih medija tvrtke. Češki će proizvođač automobila predstaviti svoje ključne financijske pokazatelje za 2023. i dati pregled svojih trenutnih razvoja i strateških planova.

Dodatno, Škoda Auto će podijeliti ekskluzivni kratak pogled na svoj koncept dizajna za buduće električno vozilo na baterije. Zasad nam je Škoda pokazala kratki najavni video novog dizajna.

Nakon sveobuhvatnog pregleda od strane izvršnog direktora Škoda Auto Klausa Zellmera, ističući aktivnosti i postignuća tvrtke u protekloj financijskoj godini, član uprave Škoda Auto za financije, IT i pravna pitanja, Holger Peters, iznijeti će ključne financijske pokazatelje. Član uprave Škoda Auto za prodaju i marketing Martin Jahn raspravljati će o prodajnom učinku i internacionalizaciji tvrtke.

Online prezentacija će kulminirati sesijom pitanja i odgovora za predstavnike medija, nudeći priliku za izravnu suradnju s upravnim odborom.