regionalni lider

Novih 28 kamiona za ORYX Asistenciju

21.07.2021 u 15:24

Bionic
Reading

ORYX Asistencija, regionalni lider u pružanju tehničke pomoći na cesti i ostalih usluga asistencije, osnažila je svoju flotu sa 28 novih kamiona, od kojih je prvih 8 u srpnju ove godine uručeno ugovornim partnerima, dok će ostatak biti isporučen u nekoliko navrata do kraja listopada

Nastavak je ovo 10 godina duge prakse u kojoj ORYX Asistencija unapređuje poslovanje svojih partnera, a ovogodišnja nabavka vrijedna je više od 10 milijuna kuna, čime se došlo do ukupne brojke od 64 novih kamiona koliko je do sada nabavljeno za ugovorne partnere od strane ORYX Asistencije.

- Obnovom voznog parka dodatno smo podigli kvalitetu isporuke usluge za naše klijente, te time ojačali partnerski odnos s ugovornim partnerima, što nas posebno veseli. Svakako planiramo nastaviti s ovom praksom i u budućnosti te uključiti još veći broj partnera u program. Ponosni smo i što su vozila nakon nabave nadograđena u našoj tvrtki AZ Crobus u Dumovcu koja se osim nadogradnji za kamione, laka dostavna vozila i specijalna vozila bavi i proizvodnjom autobusa. – izjavio je povodom svečane primopredaje Mate Šola, direktor postprodaje ORYX Asistencije.

Od svog osnutka, ORYX Asistencija aktivno ulaže u unapređenje mreže partnera, a jedan od ključnih načina je i projekt nabave kamiona za ugovorne partnere. Radi se o paketu usluga koje uključuju nabavku kamiona, te njegovo održavanje i osiguranje po principu “ključ u ruke”. Najveće prednosti za ugovorne partnere povoljniji su uvjeti financiranja te oslobađanje likvidnosti, obzirom da teret otplate kamiona preuzima Zubak Grupa, krovna tvrtka ORYX Asistencije. Ovime je partnerima omogućena veća mogućnost rasta i razvoja poslovanja i zapošljavanja, dok im razgranata servisna mreža i nagrađivani Call Centar ORYX Asistencije jamče promet tijekom cijele godine.

Jedan od ponosnih korisnika kamiona je i Mislav Ujević iz Vučne službe Niko, koji je svečano preuzeo svoju “šlepicu” u prostorijama ORYX Asistencije.

- Suradnja s ORYX Asistencijom je maksimalno korektna i transparentna. Otpočetka znamo sve uvjete poslovanja, obaveze ali i pogodnosti, kojih ima dosta! Svako malo nas iznenade s nekim znakom pažnje, što posebice u ovim Covid vremenima puno znači! Novi kamion će mi jako olakšati poslovanje. – rekao je Ujević.