Peugeot nadohvat ruke

Mala kamata, velika prilika za Peugeot 208!

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: PEUGEOT

U ponudi je najprodavaniji model marke Peugeot s vrhunskim uvjetima uz Peugeot Financiranje i Optiway produženim jamstvom od 4 godine

Peugeot 208, najprodavaniji Peugeot model marke Peugeot u Hrvatskoj, u ponudi je u prosincu 2017. s vrhunskim uvjetima financiranja uz Peugeot Financiranje i Optiway produženim jamstvom od 4 godine. Ponuda se odnosi na ograničenu količinu Peugeot 208 sa zaliha koji su odmah dostupni za isporuku.

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Peugeot

Prilikom kupnje modela Peugeot 208 na kredit uz Peugeot financiranje, u ponudi su vrhunski uvjeti financiranja uz akcijsku fiksnu kamatu od 2,99 % u eurima. Uz ove uvjete kreditiranja, ali i uz gotovinsko plaćanje, svi kupci na poklon dobivaju 4 godine/80 000 km besplatnog Optiway produženog jamstva što ovu ponudu čini iznimno atraktivnom. Istovremeno, kupci na poklon dobivaju dodatnu opremu u iznosu od 2.700 kn koja uključuje aluminijske nosače, krovni kofer i tepihe.

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Peugeot

Sve fizičke osobe pri kupnji vozila Peugeot 208 na poklon dobivaju članstvo u klubu vjernosti PEUGEOT ZAUVIJEK, koji je namijenjen vlasnicima vozila marke PEUGEOT svih godišta i nudi niz pogodnosti s kojima omogućava povoljnije održavanje u mreži ovlaštenih servisa. 

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!