svjetski rekord

Jaguar E-Pace – kompaktan SUV visokih performansi

28.02.2018 u 14:27

Bionic
Reading

Novi Jaguarov model upisan je u Guinessovu knjigu rekorda

Na spektakularnom premijernom predstavljanju u Londonu, Jaguar E-Pace postavio je svjetski rekord akrobacijom u vidu impresivnog skoka od 15,3 metara, uz uzdužnu rotaciju od 270 stupnjeva, čime je ušao u Guinessovu knjigu rekorda.

Prvi Jaguarov kompaktan SUV kombinira nenadmašivi izgled, agilnost i dinamičnu vožnju, a karakterizira ga stimulirajuća vožnja za sva osjetila, moderna ručna izrada koja se ogleda u visokokvalitetnim materijalima i suvremenom dizajnu te svakodnevna praktičnost. Uzbudljiva i instinktivna vožnja imperativ je svakog Jaguarovog automobila pa tako nije zaobišla ni E-Pace koji je u potpunosti prilagođen vozaču. Unutrašnjost modela E-Pace ima prepoznatljiv Jaguarov pečat, a svaka je komponentna detaljno izrađena, što ovaj model čini jedinstvenim i vodećim u klasi. Atraktivna i praktična vanjštinu automobila naglašava njegov sportski karakter, a na raspolaganju su opcije poput panoramskog krova, prednjih LED svjetla za dojmljivu pojavu na cesti te širok raspon izbora 21" kotača.

E-Pace je premium SUV s pet sjedala s pogonom na sva 4 kotača koji spaja dizajn i performanse sportskog stila iz Jaguarove game vozila s prostranim i praktičnim automobilom. Sadrži sve najmodernije sustave i tehnologije koji pružaju vrhunsku praktičnost, sigurnost i pomoć u vožnji. Najnoviji član Jaguarove SUV obitelji, postigao je i maksimalnih pet zvjezdica na Euro NCAP testiranjima sigurnosti, što ukazuje na to da je jedan od najsigurnijih automobila na tržištu.